
Ο χρόνος
περασμένης διατηρησιμότητας κυμαίνεται από μία βδομάδα μέχρι τρεις μήνες
και την αποκλειστική ευθύνη για την καλή υγιεινή κατάσταση των
προϊόντων «φέρει ο πωλητής», δηλαδή ο επιχειρηματίας, πρός δόξαν της
επιχειρηματικότητας και του ανύπαρκτου δημόσιου τομέα που σχεδιάζουν οι
τρικομματικοί νεκροθάφτες.
Και αν κανείς
διαμαρτυρηθεί ότι είναι εξαθλίωση να πουλιούνται ληγμένα τρόφιμα, ακόμη
κι αν είναι φθηνά, τα παπαγαλάκια έχουν έτοιμη την απάντηση: "Και τι
προτιμάς; Να μην έχει ο κόσμος να φάει;"
Όχι ρε παραμπουκωμένε, να τρώει ο κόσμος, αλλά να τρώει ασφαλή και ηλεγμένα τρόφιμα και όχι ό,τι έχει ξεμείνει απούλητο...
Να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς και όχι να παλεύει να επιβιώσει με μισθούς Βουλγαρίας και με τιμές Ελβετίας...
Αναρτήθηκε από Τηλεβόας
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr