Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Oι εκβιαστες



Το μονο που δεν ειχαμε ακουσει μεχρι σημερα,το ακουσαμε και αυτο,απο τον ιδιοκτητη 60 ακινητων και με καταθεσεις 800000 ευρω σε τραπεζες,αυτον τον ιδιο που εδω και 2 χρονια μας βριζει οπου βρεθει και οπου σταθει,που τον πληρωνουμε για να κανει...τιποτα,εκτος απο μαμ,κακα και νανι.
Τα τανκς θα ερθουν ειπε να.....
προστατευουν τις τραπεζες απο τον λαο που θα θελει να παρει τα χρηματα του,η επιστροφη στην δραχμη θα ειναι καταστροφικη .....η παραμονη στο ευρω δηλαδη ειναι σωτηρία για τους Ελληνες,οσους εχουν ευρω φυσικα διοτι οπως το πανε δεν θα μεινουν και πολλοι με εισοδημα ωστε να μπορουν να πληρωσουν και φορους.

Ο εκβιασμος αυτος κραταει μηνες,μια με τον εναν τροπο και μια με τον αλλον,αυτοι οσο ηταν αντιπολιτευση αντι για τα υποτιθεμενα σχεδια που ελεγαν οτι ειχαν μαλλον σε ψυχολογικα σεμιναρια επαιρναν μερος,δεν εξηγειται αλλοιως αυτο το σεναριο του σοκ που δοκιμαζουν επανω μας.

Ο κυριος αυτος λοιπον του οποιου οι τηλεφωνικοι λογαριασμοι περιφερονται στα ιστολογια και μας κανουν να μενουμε με ανοιχτο το στομα,και ο οποιος δεν επρεπε να ηταν στην κυβερνηση αλλα στην φυλακη για εσχατη προδοσια στο θεμα των Ιμιων,εχει το ελευθερο να μιλαει απο τον προεκλογικα "ανικανο να γινει πρωθυπουργο"οπως ελεγε ο ιδιος,και φυσικα κανενας δεν τον βαζει στην θεση του.

Διοτι...οταν ξερεις πολλα σε αυτο το κομμα σε φοβουνται,και σε αφηνουν να κανεις και να λες οτι θες,και σου δινουν και ενα οφιτσιο να εχεις να παιζεις.

Τα τανκς λοιπον θα κατεβουν στους δρομους κατα τον Παγκαλο,σκεφτηκε ισως οτι αν ο λαος παρει το πανω χερι που του το εχουν αλυσοδεμενο θα πρεπει να αλλαξει και να κοιταει για ελικοπτερα?

Σε ιστοσελιδα εξωτερικου καποιος διαβασε τις δηλωσεις του και απαντησε ετσι.

Can you even imagine what it costs to feed that pig! Holy Mackerel Andy!! You know that fool is talking out of the side of his mouth-if he talked straight he might loose all those bagels!

 http://harrytsopanos.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...