Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η κυβέρνηση, του 20%, «εκβιάζει» για να περάσει το μεσοπρόθεσμο

 


Με την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και των κομμάτων απέναντί της η κυβέρνηση του 20% , θέλει με αυταρχικό τρόπο να περάσει το μεσοπρόθεσμο- λαιμητόμο. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα κανένα από τα κόμματα, αλλά και κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές δεν θα ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο, που
έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση του μνημονίου, κατ΄επιταγές της Τρόικας. Η κοινωνία είναι εδώ και 35 περίπου ημέρες στις πλατείες και στους δρόμους και θα συνεχίσουν να είναι μέχρι να ανατραπεί αυτή η πολιτική!
Ο πρωθυπουργός δεν τολμά να κυκλοφορήσει ανάμεσα στο κόσμο και κρύβεται, όπως έκανε … καλή ώρα το Σάββατο το βράδυ που δεν πήγε στην τελετή έναρξης των Special Olympics.
Οι υπουργοί και βουλευτές του, όταν τολμούν και πάνε να μιλήσουν σε διάφορες εκδηλώσεις γίνονται δέκτες σφοδρών αποδοκιμασιών. Η οικονομία διαλυμένη. Η κοινωνική συνοχή στα τάρταρα!
Και παρόλα αυτά ο πρωθυπουργός, που μόνο για αυτά που έχει κάνει εδώ και 20 μήνες δεν έχει ψηφιστεί, επιμένει να «εκβιάζει» τους πολίτες, τα κόμματα και τους βουλευτές του να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο – ταφόπλακα της κοινωνίας.
Με το …ακαταμάχητο και ψευδεπίγραφο επιχείρημα ότι σε διαφορετική περίπτωση θα …χρεοκοπήσει η χώρα!
Φυσικά αν… ζούσε σ΄ αυτή τη χώρα ο κύριος Παπανδρέου θα είχε αντιληφθεί ότι αυτό συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες…χάρη στις δικές του αποφάσεις που μας οδήγησε, χωρίς να μας ρωτήσει στις εκλογές,  στους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ!
kentrinews
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...