Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Να το σχέδιό τους για την Ελλάδα!


Αναρτήθηκε από economikos

Αυτό είναι το σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων και κερδοσκόπων για την Ελλάδα.
Είδαν ότι έχουνε να κάνουμε με διψασμένους για ευρώ πολιτικούς και θέλουν τα πάντα!

Θα ξεπουλήσουν ό,τι έχει και δεν έχει η Ελλάδα, θα μας πάρουν κοψοχρονιά ό,τι οικονομική δύναμη έχει και ο ιδιωτικός τομέας με την τεράστια φορολογία που επιβάλουν ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν τα προς το ζήν και έπειτα θα προετοιμάσουν και ένα ωραίο πιστωτικό γεγονός, για να πάνε ταμείο όσοι έχουν παίξει υπέρ της χρεοκοπίας της Ελλάδας με τα CDS.

H Γαλλία έχει προετοιμάσει ένα σχέδιο για την Ελλάδα με την μετακύλιση χρέους και την εθελοντική διακράτηση των ομολόγων. Όμως και αυτό το σχέδιο λένε οι οίκοι αξιολόγησης ότι θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός. Ψάχνουν να βρουν τον κάθε τρόπο για να πουν ότι η Ελλάδα χρεοκοπεί.

Η Fitch τονίζει πως θα χαρακτηρίσει ως “οιονεί χρεοκοπία” τη συμμετοχή των ιδιωτών, δηλαδή των τραπεζών, αλλά και των ασφαλιστικών και των συνταξιοδοτικών ταμείων, σε οποιαδήποτε συμφωνία για μετακύλιση των ελληνικών ομολόγων.

Δηλαδή η Fitch σπεύδει να ”τρομάξει” κυρίως την ΕΚΤ λέγοντας ότι το γαλλικό σχέδιο θα θεωρηθεί ως πιστωτικό συμβάν, οδηγώντας όλους τους κερδοσκόπους εντός και εκτός συνόρων στο ταμείο για να κάνουν πλουσιοπάροχες διακοπές.

Και σας να μην τους έφταναν αυτά, θα έχουν να διαχειρίζονται όλες τις κρατικές επιχειρήσεις και ακίνητα, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη, μιας και οι δικοί μας ανίκανοι πολιτικοί δεν ήθελαν να τα αξιοποιήσουν, για να βάλουν κομμάτι από τα κέρδη στην τσέπη τους!

Και αυτό όμως δεν τους αρκεί! Θέλουν ό,τι περιουσία έχει και ο απλός κόσμος. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι όλα αυτά τα μέτρα είχαν
ως μόνο στόχο όχι την εξυπηρέτηση του χρέους, αλλά ούτε καν ένα κομμάτι αυτών των εσόδων να πάει σε κάτι αναπτυξιακό!

Έτσι, με αυτό το Μεσοπρόθεσμο, θα μας πάρουν ό,τι βγάζουμε κοπιάζοντας καθημερινά, δουλεύοντας 10ωρα ή και 12ωρα χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα.

Γιατί μην νομίσει κανείς ότι αυτό το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2012 – 2015 θα είναι το μοναδικό και το τελευταίο.

Κάθε χρόνο θα έχουμε και ένα νέο Μεσοπρόθεσμο. Του χρόνου θα έχουμε το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 2013 – 2016. Για χρόνια δηλαδή, θα ξεζουμίζουν τον κόσμο, παίρνοντάς του ό,τι του έδωσαν τα προηγούμενα χρόνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...