Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Άνδρες των ΜΑΤ, επιτέλους διαλέξτε: με τα αδέλφια σας ή με τους προδότες


Άνδρες των ΜΑΤ, επιτέλους διαλέξτε: με τα αδέλφια σας ή με τους προδότεςΠολλά έχουν ειπωθεί και γραφεί για τη στάση που έχουν τηρήσει οι δυνάμεις των ΜΑΤ απέναντι στις τελευταίες κινητοποιήσεις των Ελλήνων πολιτών εναντίον της Μνημονιακής κυβέρνησης της χώρας και της πολιτικής ξεπουλήματος και καταλήστευσης των εισοδημάτων την οποία εφαρμόζει με πρόσχημα το χρέος.
Από αναθέματα για «ασυνείδητους» ένστολους με αντικοινωνική έως και εγκληματική συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες μέχρι και τις γνωστές ύβρεις «μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι».
Ωστόσο, δεν σκοπεύουμε με το παρών άρθρο να αποδώσουμε ευθύνες για το όργιο βίας το οποίο διαπράχθηκε σε βάρος πολιτών π.χ. στις 28 και 29 Ιουνίου.
Είναι πασιφανές πως την κύρια ευθύνη ποιοτικά και ποσοτικά φέρουν η κυβέρνηση,
τα μέλη της και οι βουλευτές: εκείνοι που υπερψήφιζαν στο κοινοβούλιο τον άθλιο Εφαρμοστικό νόμο του επαίσχυντου Μνημονίου και την ίδια ώρα είχαν εξαπολύσει τις αστυνομικές δυνάμεις σε ένα αδιάκριτο, τρομοκρατικό ανθρωποκυνηγητό εναντίον των χιλιάδων διαμαρτυρόμενων πολιτών στο Σύνταγμα –και των ανύποπτων τουριστών στο Μοναστηράκι.
Είναι άλλωστε εξίσου σαφές ότι αυτοί οι εθνο-ολετήρες, αργά ή γρήγορα θα λογοδοτήσουν και μερικές κατηγορίες παραπάνω π.χ. για έκδοση διαταγών για την πρόκληση βάρβαρης αστυνομικής βίας σε βάρος πολιτών δεν θα αλλάξουν την ετυμηγορία που στις συνειδήσεις των περισσοτέρων Ελλήνων είναι καταδικαστική.
Εκείνο που επιθυμούμε με το παρών άρθρο, είναι να επισημάνουμε τις ευθύνες των ανδρών των δυνάμεων των ΜΑΤ που καλούνται από τους πολιτικούς προϊσταμένους τους να εκτελέσουν παράνομες διαταγές σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας, στην οποία και οι ίδιοι ανήκουν.
Σε εσάς τους άνδρες των ΜΑΤ, σάρκα από τη σάρκα του έθνους μας απευθυνόμαστε σε αυτές τις ύστατες ημέρες ενός προδοτικού καθεστώτος που ψυχορραγεί και επιδιώκει να πάρει μαζί του στο γκρεμό το λαό και τον τόπο μας.
Κάθε ένας εξ υμών, πρέπει επιτέλους να κατανοήσει πως όταν βιαιοπραγεί εν ονόματι της κυβέρνησης Παπανδρέου σε βάρος των συμπολιτών του, ταυτίζεται στη συνείδηση των υπόλοιπων Ελλήνων με το βάρβαρο, ξενόδουλο καθεστώς που καταδυναστεύει την πατρίδα μας και επωμίζεται και ο ίδιος το βάρος της προδοσίας για την οποία θα λογοδοτήσουν αργά ή γρήγορα οι πολιτικοί προϊστάμενοί του.
Επιθυμείτε άραγε, άνδρες των ΜΑΤ να καθίσετε μαζί τους στο εδώλιο του κατηγορουμένου για εσχάτη προδοσία;
Επιθυμείτε να σας πάρουν στο λαιμό τους αυτοί που σας περικόπτουν το μισθό και καταδικάζουν το λαό και την οικογένειά σας στην πείνα;
Επιθυμείτε να περάσετε στην ιστορία ως οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες της νέας κατοχικής κυβέρνησης;
Επιθυμείτε να μείνει στην ιστορία το Σώμα στο οποίο ανήκετε ως εσμός υπηρετών εθνοπροδοτών όπως έμειναν τα Τάγματα Ασφαλείας ή το «Μηχανοκίνητο Σύνταγμα Χωροφυλακής», οι περιβόητοι «Μπουραντάδες»;
Άνδρες των ΜΑΤ, η ευπείθεια στις διαταγές μιας πλήρους απονομιμοποιημένης, δοσιλογικής κυβέρνησης δεν αποτελεί «υπηρεσία προς την Πατρίδα» αλλά υπηρεσία προς αυτούς που την ξεπουλούν και την προδίδουν.
Δεν λαμπρύνετε την Ελληνική σημαία την οποία φέρετε στο μπράτσο σας και αναρτάτε στις κλούβες σας, όταν στο όνομα της κατοχικής κυβέρνησης, της ΕΕ, των Γερμανών και των λοιπών τραπεζιτών ξυλοκοπείτε συμπολίτες σας και επιβάλλετε το ζυγό, αλλά την αμαυρώνετε.
Κάθε δικαιολογία ότι «εμείς ακολουθούμε διαταγές» είναι άκυρη από τη στιγμή που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει ουσιαστικά καταστήσει ανενεργό το Σύνταγμα της χώρας μας στο οποίο ορκίζεστε πίστη και υπακοή: το μόνο που κάνετε όταν ξυλοκοπείτε τους συμπολίτες σας, είναι να διαφυλάσσετε το καθεστώς που το καταπατά.
Κάθε άνδρας των ΜΑΤ θα πρέπει να κατανοήσει πως στις επερχόμενες λαϊκές κινητοποιήσεις εναντίον του Μνημονίου και της δοσιλογικής κυβέρνησης, θα κληθεί εκ των πραγμάτων να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στους συμπολίτες του και στην ίδια τη οικογένειά του που υφίσταται κι εκείνη τις συνέπειες της εθνοκτόνου, αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Εσείς οι άνδρες των ΜΑΤ θα επιλέξετε με τις πράξεις σας τον τρόπο με τον οποίο θα περάσετε στην ιστορία τους έθνους μας οι ίδιοι και το Σώμα στο οποίο ανήκετε!
Επειδή γνωρίζουμε πως διακατέχεστε από ακατέργαστο πατριωτισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης, πιστεύουμε ότι θα δώσετε τη σωστή απάντηση στα ψευτοδιλήμματα με τα οποία σας κάνουν πλύση εγκεφάλου και σας εκβιάζουν οι πολιτικοί προϊστάμενοί σας.
Γνωρίζετε άριστα πια πως εκείνοι που σας διατάζουν σήμερα, αύριο θα είναι υπόδικοι και όσοι τους υπακούν, θα δικαστούν μαζί τους!
Άνδρες των ΜΑΤ, κατά την κινητοποίηση της 24ης Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα, κάποιος ανεγκέφαλος ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ –θλιβερή εξαίρεση ανάμεσά σας- βιαιοπράγησε σε βάρος ενός 8χρονου κοριτσιού.
Αναλογιστείτε!
Τι θα είχε συμβεί αν το κοριτσάκι είχε πεθάνει;
Τι θα είχε συμβεί αν από τα δακρυγόνα που ρίξατε είχε πεθάνει π.χ. μία ηλικιωμένη;
Θα επιθυμούσατε να επωμισθείτε ένα τέτοιο άγος χάριν μιας κυβέρνησης που επιβάλλει και σε εσάς τους ίδιους περικοπές μισθών και οθωμανικά χαράτσια προς όφελος ξένων κέντρων;
Θα επιθυμούσατε να λερώσετε τα χέρια σας με αίμα του λαού στον οποίο ανήκετε, αθώο αίμα συμπατριωτών σας που δεν ξεπλένεται ό,τι κι αν πράξετε στη συνέχεια;
Η ώρα κατά την οποία θα χυθεί το «πρώτο αίμα» πλησιάζει.
Το καθιστά αναπόφευκτο η ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου που ωθεί την κοινωνία στην απελπισία και την οργή.
Άνδρες των ΜΑΤ, προσέξτε να μην είστε εσείς εκείνοι που θα χρεωθούν στη συνείδηση του λαού μας το «πρώτο αίμα» ή ίσως ακόμη και ένα εμφύλιο αιματοκύλισμα χάριν των ξένων και ντόπιων κερδοσκόπων.
Φροντίστε να δώσετε με τις πράξεις σας τη σωστή απάντηση όταν οι υπόλοιποι Έλληνες θα σας φωνάξουν: «Ελληνόπουλα των ΜΑΤ, επιτέλους διαλέξτε με ποιον θα σταθείτε, με τα αδέλφια σας ή με τους προδότες;»
Γιάννης Νάκος


 http://www.tsantiri.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...