Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πότε επιτέλους θα απελευθερωθούμε από τους άσχετους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ των δύο μεγάλων κομμάτων


Είμαι και εγώ ένας από τους εκατομμύρια Έλληνες Πολίτες που συχαίνομαι αυτά τα εκτρώματα που λέγονται ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
Επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι οι δήθεν ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ με τα εγκλήματα που διέπραξαν, αναρωτιέμαι ότι θα πρέπει επιτέλους να δικαστούν, για το σημείο που έφτασαν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, αλλά όχι από την δικαιοσύνη αλλά από λαϊκά δικαστήρια.
Μόνο έτσι θα απονεμηθεί δικαιοσύνη σ' αυτό το τόπο.
Που αν κανείς ανατρέξει στην ιστορία του τόπου μας θα δούμε ότι οι ήρωες και οι πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας σύρθηκαν στις φυλακές ενώ όλα τα λαμόγια και οι αρχικλεύταροι ήταν, είναι και..

θα είναι, στον αφρό.
Μήπως θα πρέπει να ξυπνήσει ο ΛΑΟΣ και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του γιατί μόνο έτσι ο τόπος αυτός θα μπορεί να έχει Μέλλον.
Αυτές τις μέρες ζούμε ένα καθημερινό μαρτύριο από την αβεβαιότητα και την κοροϊδία που μας παίζουν οι δήθεν ΣΩΤΗΡΕΣ μας.
Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν ενωθεί μαζί με το τρίτο δεκανίκι και έχουν γίνει διαχειριστές της εξουσίας για το δήθεν καλό του λαού, αλλά στο μόνο που αποσκοπούν είναι να μας κάνουν να συνηθίσουμε την εξαθλίωση που βιώνουμε καθημερινά ώστε να μην αντιδράσουμε και τους πάρουμε το κεφάλι..
Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ο ΓΑΠ όταν κατάλαβε, τον Οκτώβρη και ιδιαίτερα την ημέρα της εθνικής επετείου, ότι το ποτάμι που λέγεται λαός ξεχύθηκε στους δρόμους αφηνιασμένο να τους πνίξει, σκαρφίστηκε το μεγάλο κόλπο με τον άλλο ΞΥΠΝΙΟ ΣΩΤΗΡΑ το συμφοιτητή του, να βάλουν άλλο διαχειριστή της κατάστασης για να μπορέσουν προς το παρόν να κοιμίσουν το λαό, με το τρόπο αυτό πιστεύουν ότι κερδίζουν χρόνο ώστε στη συνείδηση του ΛΑΟΥ ο δικοματισμός να μην ξεφτίσει.
Αλλά και οι δύο τους είναι αργά νυχτωμένοι. Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό τον τρόπο εξαγριώνουν περισσότερο το ΛΑΟ.
Αυτοί είναι τόσο επικίνδυνοι, που οι ίδιοι καλλιεργούν και συντηρούν σταγονίδια του παρελθόντος, γιατί ελπίζουν ότι με αυτό τον τρόπο να μπορέσουν να ξεφύγουν από το μένος του ΛΑΟΥ.
Αλλά και οι Στρατιωτικοί έχουν ξυπνήσει και δεν πέφτουν στη φάκα. Τους αφήνουν να τρώνε τα μούτρα τους με το να τους αφήνουν να είναι διαχειριστές της εξουσίας, που εδώ που τα λέμε, από τον προηγούμενο τον Κωστάκη, τον πρόσφατα παρελθόντα συνταξιούχο τον ΓΑΠ και το Μελλοντικό, το παιδί της υπέρβασης, οι οποίοι είναι άχρηστοι να διοικήσουν περίπτερο, ευελπιστούν ότι ήταν και θα είναι οι ΣΩΤΗΡΕΣ μας.
Άντε και πνιγείτε και οι τρεις μαζί, μπας και προλάβουμε να δούμε άσπρη μέρα.
Θα ήμαστε ευτυχείς αν πάρετε μαζί σας και όλα τα λαμπιόνια της παρέας σας, Βενιζέλο, Διαμαντοπούλου, Σκανδαλίδη, Άβραμόπουλο, Τζοχατζόπουλο, Λιάπη, Μητσοτάκηδες, Μπακογγιάννηδες και όσοι πιστοί προσέλθουν.
Επιτέλους θα πρέπει να μας λυπηθεί και ο Θεός, να μας απαλλάξει από όλους τους άχρηστους, τα παιδιά που σπούδασαν στο εξωτερικό με πολλά μεταπτυχιακά και Masters, και έμαθαν να ομιλούν στα σαλόνια του εξωτερικού την Αγγλική γλώσσα.
Εμείς σπουδάσαμε στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και ήμαστε καλύτεροι διαχειριστές από εσάς κοπρίτες.
ΟΥΣΤ, έξω από την Ελλάδα και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα και να μην ξαναπατήσετε.
Έχουμε ήλιο, νερό και γη και μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και μακριά από τις ΑΓΟΡΕΣ σας, λαμόγια.

ΒΑΣΙΛΗΣ Σ.
ksipnistere.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...