Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Απέναντι στις δυνάμεις κατοχής, συνεργαζόμαστε και αντιστεκόμαστε





Την διαπραγμάτευση για το PSI δεν την κανει η ελληνική κυβέρνηση. Την κανει το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και στελέχη των μεγάλων της ΕΕ. Η δουλειά της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι να υπογράψει τις τελικές αποφάσεις και να ψηφίσει την δανειακή σύμβαση και τα εφαρμοστικά μετρα, ώστε να «νομιμοποιηθεί» (βάσει των ισχυουσών «ιερών» και μη αναστρέψιμων κανόνων της κοινοβουλευτικής δουλείας) η δεκάτη (10%) που έχουν υποχρέωση οι δούλοι να αποδίδουν στους πολυχρονεμενους αφέντες τους.

Οι έλληνες υπάλληλοι των διεθνών τραπεζιτών (πρωθυπουργοί, υπουργοί και λοιπός συρφετός) καλούνται να... βρουν τρόπους αναγκαστικής συλλογής της δεκάτης από τούς υπήκοους της περιφέρειας που ελέγχουν (φόροι).

Επιπλέον πρέπει να βρουν τον τρόπο να εισπράξουν και τα αναγκαία χρήματα, ώστε να πληρωθούν τα όργανα ελέγχου και οι υπεύθυνοι αύξησης της φοροδοτικής ικανότητας των δούλων.

Έχουμε και κόστος ελέγχου δύστροπων επαναστατικών στοιχείων που μπορούν να απειλήσουν με πιθανές συμμαχίες με άλλους δούλους το ύψος των προς είσπραξη φόρων ή να προκαλέσουν αναταραχές και να αναγκάσουν τούς πολυχρονεμένους διεθνούς τραπεζίτες να ξοδέψουν κάτι τις από την δεκάτη ώσπου να τούς ξανα-ελέγξουν.

Αφήνω στην άκρη την ανάγκη προστασίας της χώρας από γείτονες φοροεισπράκτορες που ευχαρίστως θα ήθελαν να ελέγξουν περιοχές μεγαλύτερης φοροεισπρακτικής απόδοσης.

Σε τελική ανάλυση, αν αφαιρέσουμε την δεκάτη και τις δαπάνες προσωπικού, η διαφορά των φόρων είναι το κέρδος των φοροεισπρακτόρων.

Μην χαἰρεστε οι περισσότεροι (εκτός αν ανήκετε στους υπαλλήλους των φοροεισπρακτόρων) για, πιθανά, καλύτερη λειτουργία τού φοροεισπρακτικού μηχανισμού.
Δεν πρόκειται να λυθεί κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά τον κόσμο θα τον εξοντώσουν.
Οι επιστάτες των φοροεισπρακτόρων θα φροντίσουν να παρθεί από εσάς το μερίδιο που τους αναλογεί.

Όπως κάνανε πάντα.

Αν «κάψουν» κάποιους επιστάτες θα είναι για δικό σας παραδειγματισμό και επίφαση υποτιθέμενης αναλογικότητας βαρών για τυφλοπάνιασμα.

Το σύστημα για να αυτοπροστατευθεί «καίει» και κάποιους δικούς του που το παραξήλωσαν και έγιναν βάρος και επικίνδυνοι για τούς υπόλοιπους.

Συμπέρασμα:
Αν θέλετε να επιβιώσετε, αντισταθείτε. Μην γίνεστε καταδότες άλλων δούλων γιατί φοροδιαφεύγουν και συνεργαστείτε (οι δούλοι) με κάθε τρόπο να αποφύγετε την φοροεπιδρομή. Θα σας αποτελειώσουν. Και τα παιδιά σας θα μεγαλώσουν σαν απόγονοι δούλων. Όπου βλέπετε επιστάτες κυνηγήστε τους. Αν μπορείτε ξεβρακώστε τους και εξοντώστε τους οικονομικά. Οργανωθείτε και αντισταθείτε.

Είστε απόγονοι τού Οδυσσέα. Πολυμήχανοι...

Μην σας μπαλαμουτιάζουν για την δήθεν σωτηρία της πατρίδας ΤΟΥΣ.

Την δική ΣΑΣ πατρίδα να σώσετε.

 http://kostasxan.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...