Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Δεν έχουν τέλος τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης Παπαδήμου



esodaΤην ώρα που πέρασαν χρόνια για να αποκρούσουν οι άνθρωποι τις πιέσεις της μάστιγας που αποκαλείται εισπρακτικές εταιρείες, η κυβέρνηση τις ξαναβάζει στο παιχνίδι. Έτσι, ανακοινώθηκε από το βήμα της Βουλής, δια του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, η πρόσληψη μεγάλων εισπρακτικών εταιρειών, που έχουν...
ως κύριό τους αντικείμενο, την είσπραξη χρεών. Για να μην ξεχνιόμαστε, οι εταιρείες αυτές χρησιμοποιούν ανήθικες μεθόδους για την είσπραξη χρεών, όπως απειλές, διαπόμπευση στον ευρύτερο οικογενειακό & κοινωνικό περίγυρο και άσκηση συνεχούς πίεσης.
Όλα στο βωμό της αύξησης των εσόδων (που θα χαθούν ούτως ή άλλως στη μαύρη τρύπα του συστήματος). Φυσικά, έχει χαθεί η μπάλα. Η ολοκληρωτική και παράνομη κυβέρνηση Παπαδήμου, ήδη προχωρά στην πρόσληψη δικηγορικών γραφείων (δικοί της άνθρωποι), αλλά και ελεγκτικών εταιρειών, οι οποίες, αφού εντοπίσουν τα περιουσιακά στοιχεία οφειλετών, προχωρούν στο στήσιμο κατασχέσεων. Φυσικά, οι ΔΥΟ παραγκωνίζονται... Την ίδια ώρα, η σύλληψη 79χρονης στη Δυτική Μακεδονία για χρέη, υπόθεση που αναδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Αλλά, την κυβέρνηση δεν την ενδιαφέρει. Έχει μια εργολαβία να φέρει σε πέρας και προχωρά ακάθεκτη.
Ο κόσμος οφείλει να κλιμακώσει τις αντιδράσεις του, καθώς κάθε μέρα που περνάει, η πατρίδα μεταβάλλεται σε γκουλάγκ, με την «ελαστικοποίηση» των εργασιακών σχέσεων και την επίθεση της κυβέρνησης στα εισοδήματα των πολιτών και στα ακίνητα, να κλιμακώνονται. Πλέον, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος: όλοι στο δρόμο. Και φυσικά, καμία παραχώρηση «ζωτικού χώρου» στις εισπρακτικές της Νέας Τάξης.

elkosmos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...