Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Το Τέλος τους έφτασε. Ο Λαός θα τσακίσει αλύπητα τους κυβερνητικούς προδότες. Χωρίς έλεος ο Λαός θα τους εξαφανίσει από τη γη των προγόνων μας



Ηρθε η ωρα του μεγαλου ξεσηκωμου 

Προγραμματιζονται «νυχτερινες 

επισκεψεις» σε σπιτια μελων της 

κυβερνησης

Προγραμματίζονται «νυχτερινές επισκέψεις» σε σπίτια μελών της κυβέρνησης
Ανεξέλεγκτη κοινωνική ένταση 
Πολύ μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στη Ν.Δ για τις ανεξέλεγκτες, ενδεχομένως, διαστάσεις που θα λάβει η κοινωνική ένταση τα επόμενα εικοσιτετράωρα
Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα έχουν ανέβει στα κεραμίδια και το μόνο που ζητούν από την ηγεσία της Ν.Δ. είναι να αναδείξει και να στηλιτεύσει την προπαγάνδα που θα αναπτυχθεί από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου τις επόμενες μέρες.
Ήδη από το πρωί άρχισαν πορείες... μαθητών στο κέντρο της Αθήνας , σε λίγο ξεκινά το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στην Κλαυθμώνος , ενώ έπονται οι αποφάσεις των φοιτητών σήμερα και αύριο για τα πανεπιστήμια.
Ακόμη, προγραμματίζονται αποκλεισμοί υπουργείων έως και … νυχτερινές επισκέψεις σε σπίτια και γραφεία υπουργών και μελών της κυβέρνησης



Μαθητές πετούν τα DVD της Άννας στο προαύλιο της 

Βουλής

Μαθητές πετούν τα DVD της Άννας στο προαύλιο της Βουλής
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορεία των μαθητών προς τη Βουλή. Οι περίπου 300 μαθητές από το Συντονιστικό Αγώνα Μαθητών Αττικής βρίσκονται μπροστά από τη Βουλή και πετούν τα dvd που τους μοίρασε το υπουργείο αντί των βιβλίων ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα λίγο μετά τις 10:30 στην πλατεία Ομονοίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν προς την υπουργό Παιδείας κ.Αννα Διαμαντοπούλου και την πολιτική της κυβέρνησης.



Γονείς και καθηγητές στη Θεσσαλονίκη προχωρούν 

σε καταλήψεις σχολείων

Γονείς και καθηγητές στη Θεσσαλονίκη προχωρούν σε καταλήψεις σχολείων
Σε δίωρες καταλήψεις σχολείων προχωρούν γονείς και καθηγητές από τη Θεσσαλονίκη, αρχής γενομένης από αύριο, καταγγέλλοντας το υπουργείο Παιδείας για ολιγωρία…
Οι Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να προχωρήσουν από αύριο σε δίωρες καταλήψεις στα σχολεία του νομού, διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και βιβλία και καταγγέλλοντας «τραγική ολιγωρία του υπουργείου Παιδείας».
Σε πρώτη φάση οι καταλήψεις θα πραγματοποιηθούν από τις 08.00 έως τις 10.00, με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών. Μετά την πρωινή προσευχή, οι πρόεδροι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σκοπεύουν να ενημερώσουν τους μαθητές για το σκοπό της κατάληψης, ενώ τα παιδιά θα παραμείνουν στην αυλή με τους δασκάλους και τους καθηγητές τους.
Η διοίκηση της Ομοσπονδίας των Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Θεσσαλονίκης θα συνεδριάσει εκ νέου την Πέμπτη, στις 19.00, προκειμένου να εξετάσει την πιθανή κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

«Θέλουμε βιβλία, καθηγητές, σχολεία. Την κρίση να 

πληρώσει η πλουτοκρατία»

«Θέλουμε βιβλία, καθηγητές, σχολεία. Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία»
Τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων, μετά τους φοιτητές, παίρνουν τώρα οι μαθητές, οι οποίοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα την πρώτη τους πορεία. Οι μαθητές του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αττικής αποφάσισαν κλείσιμο των σχολείων για σήμερα και πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Ομόνοια από τις 10.30 το πρωί. Κεντρικό σύνθημα της πορείας είναι «Θέλουμε βιβλία, καθηγητές, σχολεία. Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ
Την Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την ΑΔΕΔΥ. Μετά από το Γενικό Συμβούλιο της 16ης Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε πως θα προχωρήσουν σε «καταλήψεις υπουργείων και δημοσίων υπηρεσιών, συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια, για την προβολή, την ανάδειξη και τη διεκδίκηση, των αιτημάτων των εργαζομένων».
Τη στήριξη του αγώνα των εργαζομένων στους φορείς που το προσωπικό τους εντάσσεται στον αντεργατικό θεσμό της εργασιακής εφεδρείας και πραγματοποιούν απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 1:00 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου για όλο το Δημόσιο, από τις 12:30 έως και τη λήξη ωραρίου, για τα θέματα της Παιδείας και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 1:00 μ.μ. στα Προπύλαια.
ΑΔΕΔΥ: Έκλεισαν τη ΣταδίουΤην κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 6 Οκτωβρίου και εξουσιοδότηση της Ε.Ε. για τη διεύρυνση ή τη μεταφορά της απεργίας, προκειμένου να υπάρχει κοινή γενική απεργία των εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Την εξουσιοδότηση της Ε.Ε. για την πραγματοποίηση νέων απεργιακών κινητοποιήσεων, το αμέσως επόμενο διάστημα, ανάλογα με τις εξελίξεις.

ΑΔΕΔΥ: Έκλεισαν τη Σταδίου

Τραγικοί οι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Έτσι και αν τους απολύσουν καλά θα τους κάνουν αφού είναι απόντες από τη διαδήλωσή τους. Όσοι έχουν κατέβει έκλεισαν τη Σταδίου. Δείτε εικόνα μιζέριας…Στους δρόμους ρε βολεμένοι, στους δρόμους όλοι σας… Ξεκουνηθείτε!

Πυροσβέστες διαδηλώνουν έξω από το υπουργείο 

Προστασίας του Πολίτη

Πυροσβέστες διαδηλώνουν έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Αυτήν την ώρα πυροσβέστες πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αντιδρώντας στις περικοπές και τα οικονομικά μέτρα.
Οι συνδικαλιστές πυροσβέστες από όλη τη χώρα φαίνεται να είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αφού το εισόδημά τόσο των ίδιων όσο και του ευρύτερου δημόσιου τομέα λιγοστεύει επικίνδυνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...