Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Το χάος πρότεινε χάος




Το μεγάλο λάθος θα είναι να βάλουμε τώρα την Ελλάδα σε μια ατέρμονη πεντάμηνη, η τρίμηνη, προεκλογική διαδικασία, γιατί αυτό θα γίνει, αν τώρα δεν στηθούν κάλπες.

Αυτό που τώρα χρειάζεται τώρα η Ελλάδα είναι μόνο ηρεμία. Να φύγουν τα μάτια και τα αυτιά του παγκόσμιου δημοσιογραφικού συστήματος από την Ελλάδα. Έρχεται το καλοκαίρι, περιμένουμε 15 εκατομμύρια τουρίστες, αυτοί για να έρθουν, δεν θα πρέπει να δημιουργούμε πολιτικά συμβάντα κάθε πέντε μήνες, η σε τρεις μήνες λόγο εκλογών.

Κάθε μέρα που περνά με πολιτικές εκκρεμότητες, η με προεκλογικές διεργασίες, δεν αφήνει κανέναν, ούτε ντόπιο ούτε ξένο να επενδύσει.

Εφόσον τώρα δεν στηθούν κάλπες, ανεξάρτητα από το ποιός, η ποιοί θα απαρτίζουν μια κυβέρνηση συνεργασίας η εθνικής σωτηρίας, ένα είναι σίγουρο, μπαίνουμε σε μια μακροχρόνια προεκλογική διαδικασία, ότι χειρότερο για την οικονομία και την κοινωνία.

Αν τώρα δεν μπόρεσε μια μονοκομματική κυβέρνηση να κυβερνήσει με ηρεμία, ας φανταστούμε τι θα γίνετε όταν όλοι θα γνωρίζουν ότι σε πέντε η δέκα μήνες θα έχουμε εκλογές.

Και ποιός εγγυάται ότι όλοι οι βουλευτές, θα ψηφίζουν το Α η το Β νομοσχέδιο;

Καθαρές λύσεις.

Εκλογές. Και ότι βγάλει η κάλπη, αυτός υπεύθυνα και υπόλογα θα προσπαθήσει να βγάλει σε πέρας τα πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση, χωρίς της εκλογές το σημερινή χάος, δεν θα είναι τίποτα στο χάος που θα δημιουργηθεί στην χώρα αν ακούσουμε την πρόταση του πρωθυπουργού. 
 
 
http://kostasxan.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...