Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

25 λόγοι αναγνώστη γιατί δεν θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ


1.Η μνήμη μου είναι καλύτερη απο αυτή ενός χρυσόψαρου. Κυβέρνησαν 40 χρόνια και το έργο τους ήταν μια χρεωκοπημένη Ελλάδα, της διαπλοκής και της μίζας .

2. Χρησιμοποίησαν τα κονδύλια της ΕΕ για επιδοτήσεις λαμογίων, μαϊμού κρατικοδίαιτων ψευτοεπενδυτών και αγροτών, υπερκοστολογημένων δημοσίων έργων.
3. Διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα σε συνεργασία με τους φίλους μας τους Ευρωπαίους ζημιώνοντας τον Ελληνικό λαό με προμήθεια υπερτιμολογημένων υποβρυχίων, ελικοπτέρων, ιατρικού υλικού, φαρμάκων, συστημάτων Siemens όπως το C4i για τους Ολυμπιακούς που δε δούλεψε ποτέ, ηλεκτρικά βαγόνια για τον ΟΣΕ χωρίς να υπάρχει αντίστοιχο δίκτυο κλπ

4. Διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα σε συνεργασία με τα εγχώρια συμφέροντα φαρμακοβιομηχανιών, μεγαλοεργολάβων και ΜΜΕ που εκμεταλλεύονται χωρίς άδεια 20 χρόνια τις κρατικές συχνότητες χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε δραχμή παίρνοντας αφειδώς δάνεια και κρατική διαφήμιση και που έχουν λυσσάξει γιατί φοβούνται μη χάσουν τη μάσα.
5. Είναι επαγγελματίες ψεύτες που αλλάζουν όλοι μαζί θέσεις όπως αλλάζουν κατεύθυνση τα σμήνη των πουλιών.
6. Αφού έφεραν την Ελλάδα στην καταστροφή, την πούλησαν παραδίδοντάς της άνευ όρων και χωρίς καμιά αντίρρηση και ενδοιασμό στους τοκογλύφους
7. Δεν θέλω πρωθυπουργούς και βουλευτές που κληρονομούν το προνόμιο χωρίς να αξίζουν φράγκο
8. Με τις ευλογίες τους χιλιάδες επιχειρήσεις μεταφέρθηκαν στα Σκόπια και τη Βουλγαρία.
9. Ενώ, με το PSI, δεν πείραξαν ομόλογα της ΕΚΤ, της Goldman Sachs, πλήρωσαν ομόλογα-γύπες όπως αυτό των 450.000.000 ευρώ πριν λίγες μέρες, πήραν με το έτσι θέλω τα ΜΕΤΡΗΤΑ των πανεπιστημίων, νοσοκομείων, κλπ, τα έκαναν ομόλογα και μετά τα κούρεψαν.
10. Κούρεψαν 12 δις από τα αποθέματα των ασφαλιστικών ταμείων που ήταν οι εισφορές μιας ζωής εκατομμυρίων Ελλήνων
11. Από το 1990 που άνοιξε τα σύνορα ο Σαμαράς και μπήκαν όλοι οι αλβανοί φυλακόβιοι, έχουν μπει στην Ελλάδα εκατομμύρια άλλοι που μετέτρεψαν τις γειτονίες σε σκέτο, πουλάνε δίπλα στην αστυνομία μαϊμού προϊόντα, παράνομα cd κλπ χωρίς να τους πειράζει κανείς και τώρα ενόψει εκλογών, έχουν το θράσος να λένε ότι τους υποθάλπει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι, με τις συνθήκες που υπογράψανε μετέτρεψαν την Ελλάδα σε κέντρο εισόδου και εγκλωβισμού λαθρομεταναστών.
12. Δεν έκαναν τίποτα για τα εθνικά θέματα όπως το θέμα των Σκοπίων που εκκρεμεί 20 χρόνια, δεν ανακηρύξαν ΑΟΖ, και θάψανε το θέμα των πετρελαίων καταργώντας της ΔΕΠ, ενώ λέγανε τρελό όποιον μιλούσε για αυτά (φθινόπωρο 2009. Παπανδρέου – Πάγκαλος:Δεν υπάρχουν πετρέλαια, θα μας πάρουν με τις πέτρες)
13. Έδωσαν 200 δις στις τράπεζες, 18 δις πριν 15 ημέρες και δεν λένε κουβέντα για κρατικό έλεγχο αφήνοντας τα διοικητικά τους συμβούλια να κάνουν ότι θέλουν με τα λεφτά που θα πάρουν και θα πληρώσει με αίμα ο Ελληνικός λαός.
14. Δε λένε κουβέντα για κούρεμα των δανείων που οι τράπεζες, σε συνέργεια με τους Ευρωπαίους για να αγοράζουμε τα προϊόντα τους, φορτώσανε στους Έλληνες πριν έρθουν οι εγχώριοι γερμανοτσολιάδες και τους πάρουν το μισό εισόδημα με χαράτσια,φόρους, μειώσεις κλπ για να πάει σε ένα βαρέλι δίχως πάτο
15. Υπογράψανε τη δημιουργία ειδικού λογαριασμού όπου θα πάνε όλα τα κρατικά έσοδα για να πληρώνονται κατά προτεραιότητα οι δανειστές και αν περισσέψει κάτι θα πάει σε υγεία ,παιδεία, μισθούς, κατά παράβαση των διεθνών κανόνων δικαίου σύμφωνα με τους οποίους προτεραιότητα για μια χώρα έχει η επιβίωση του λαού της.
16. Δεν κάνανε τίποτε για τα καρτέλ της αισχροκέρδειας που εκτοξεύουν τις τιμές των προϊόντων πιο ψηλά και από της Γερμανίας
17. Δεν κάνανε τίποτε για τη φοροδιαφυγή
18. Δεν κάνανε τίποτα για την αναδιοργάνωση και ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης
19. Δεν έχουν ζητήσει συγνώμη για την ανικανότητα και διαφθορά των κυβερνήσεών τους και έχουν το θράσος να μας κουνάνε και το δάχτυλο πράγμα του σημαίνει ότι δεν ξέρουν τι θα πει συνείδηση
20. Ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν όλο το δημόσιο πλούτο σε κοράκια που περιμένουν με τα σάλια τους να τρέχουν, πριν καταρρεύσει η Ευρωζώνη.
21. Τα ντόπια και ξένα συμφέροντα που τους υπηρετούν τους έχουν στο χέρι άρα θα κάνουν ότι τους πουν. Τους στηρίζει όλο το εγχώριο κατεστημένο που ρήμαξε την Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι κερδοσκόποι και τοκογλύφοι, πρεσβευτές του άκρατου νεφιλελευθερισμού που θεοποιεί τις αγορές και θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε μπανανία.
22. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΟΥΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ. Το πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν είναι το μνημόνιο (απολύσεις, μειώσεις , ξεπούλημα, εργασιακή ζούγκλα, μισθοί 300 ευρώ)
23. Λένε χωρίς διασταγμό: πάση θυσία στο ευρώ, ακόμη και αν αυτοκτονήσουν οι μισοί Έλληνες, δεν υπάρχουν φάρμακα, δουλειές, περίθαλψη, Ελλάδα . Γιαυτούς το ευρώ είναι φετίχ (δηλ.σύμφωνα με το λεξικό: άψυχο αντικείμενο στο οποίο αποδίδονται υπερφυσικές ιδιότητες ή μπορεί να προκαλέσει γενετήσια διέγερση)
24. Θέλω περήφανους εκπροσώπους για τη χώρα μου και όχι γλοιώδεις καρπαζοεισπράκτορες που λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
25. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ «ΟΧΙ», «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», «ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ». ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ!

Αναγνώστης


 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/25_1100.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...