Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Η «Συμμορία» της Δραχμής κι οι Ευρωπαϊστές της Πεντάρας




Παρακαλώ ξεχάστε για λίγο τα αντανακλαστικά που σας έχει φυτέψει η Τηλεόραση.
Είτε με τη μορφή σοβαροφανών μεν, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΤΩΝ δε, «δημοσιογράφων», «καθηγητών» (ευρωπαϊκά κονδύλια), «αναλυτών», «επιχειρηματιών». Είτε με τη μορφή καλλίγραμμης «γλάστρας».
Παρακαλώ, διαβάζοντας παρακάτω, να χρησιμοποιήσετε μόνο τη Λογική σας, την Εμπειρία σας κι ό,τι μπορείτε να αποδείξετε.

Για να αρχίσουμε ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα. Το νόμισμα από μόνο του είναι απλώς ένα εργαλείο, δεν ρυθμίζει τα πάντα στην οικονομική ζωή. Και καμία σημασία δεν έχει το …
όνομά του, αλλά ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΔΙΔΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, από όπου προκύπτει κι η πολιτική κυκλοφορίας του.
Αυτό το απλό πράγμα, οι Ευρωπαϊστές και τα Κόμματα της Τηλεόρασης, σκόπιμα αποφεύγουν να το πουν, το γιατί θα το καταλάβετε (ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ). Το ευρώ (η Ευρωζώνη) καταρρέει. Δεν το λέμε μόνο εμείς οι … συνωμότες, ή οι «κακοί» Αμερικάνοι, που παρεμπιπτόντως προσπαθούν να παρατείνουν τη ζωή του ευρώ, για δικούς τους λόγους. Ο Ιταλός Παπαδήμιος το λέει, κι οι Γερμανοί Αλητοτραπεζίτες το λένε ήδη. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ! Θέμα χρόνου είναι και το τέλος το ευρώ κι οι «Αγορές» το θεωρούν βέβαιο. Ξέρετε, οι «Αγορές» ποντάρουν τα δισεκατομμύριά τους μόνο στα σίγουρα.
Συνεπώς, θα μας επιβάλουν κάποιο άλλο νόμισμα, οι «λαγοί» τους σαν τον Καρατζαφέρη μας προτείνουν καιρό και το όνομά του, την (ΚΑΤΟΧΙΚΗ) ευρω«δραχμή». Θυμάστε το σενάριο που έβγαλε προεκλογικά η «Εθνική» Τράπεζα; (η οποία ούτε καν ελληνική δεν είναι). Αυτό ήταν στην πραγματικότητα ένα ήπιο σενάριο ευρω«δραχμής», γιατί δεν θα είναι μόνο 65% ο Πληθωρισμός που θα μας επιβάλουν οι Γερμανοί. Όπως και πριν 70 χρόνια, τυπώνοντας καραβιές «δραχμών» για τη λειτουργία του Ελληνικού Προτεκτοράτου (μισθοί-συντάξεις-Υγεία-Άμυνα), αφού τα δημόσια έσοδα ήδη εξαφανίζονται λόγω της Καταστροφικής Ύφεσης που δεν πρόκειται να σταματήσει με … ΕΣΠΑ και παραμύθια για «ανάπτυξη» φυσικά. Κι επίσης γιατί το «λίπος», δηλ. ό,τι είχαμε οι Έλληνες φυλαγμένο, μας το πήραν με την παρανοϊκή Μνημονιακή Πολιτική. Μόνο τα … όργανά μας μάς έμειναν, αλλά μην …ανησυχείτε σε ένα χρόνο θα αρχίσει να ισχύει κι ο διαβόητος «νόμος» Λοβέρδου «για τις μεταμοσχεύσεις» περί …ακούσιας συναίνεσης!!!
Φυσικά αυτό το σενάριο είναι καταστροφικό. Είναι ίσως η μόνη (μισή) αλήθεια που λένε οι Ευρωπαϊστές κι η Τηλεόρασή τους. Εμείς η… Συμμορία της Δραχμής που μιλάμε για Εθνική Ανεξαρτησία, ΔΕΝ εννοούμε ΦΥΣΙΚΑ κάτι τέτοιο. Μιλάμε για ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, δηλαδή για ΕΛΛΗΝΙΚΗ δραχμή. Που θα εκδίδει το Ανεξάρτητο Ελληνικό Κράτος, όχι οι Ευρωπαίοι Κατακτητές.
Σε αντιδιαστολή λοιπόν, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ δραχμή, που προτείνουμε οι «συμμορίτες» της, θα την ελέγχει μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυβέρνηση. ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Γι’ αυτό και πρέπει ταυτόχρονα να στηθεί Δημοκρατία στη Χώρα μας, με ασφαλιστικές δικλείδες, με νέο Σύνταγμα. Ώστε να μην υπάρξουν καινούργιοι ΑνδρεοΠαπανδρέου να «τυπώνουν» χρήμα ανεξέλεγκτα για να συντηρούν τους κομματικούς τους στρατούς. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είναι έντονα πληθωριστική. Θυμηθείτε, οι παλιότεροι, την περίοδο 1974-2002. Το 1974-1981 παρότι υπήρχε και τότε έλλειμμα Δημοκρατίας, συνεπώς Διαφθορά και άνευ λόγου «τύπωμα», ΚΑΙ με το μέγιστο σοκ των πρώτων δύο πετρελαϊκών κρίσεων, ο Πληθωρισμός έφτασε το πολύ 20-25%. Μέχρι το 1973 όπως θα θυμούνται οι παλιοί ακόμα κι η ισοτιμία δραχμής/δολαρίου ήταν ΣΤΑΘΕΡΗ. Μετά υπήρξε ο καταστροφικός μεσοπρόθεσμα Παπανδρεϊσμός κι η ιστορική του συνέχεια, με αλόγιστο «τύπωμα» δραχμής που συντηρούσε αναίτια έναν Πληθωρισμό γύρω στο 10%.
Κοντολογίς, ΕΛΛΗΝΙΚΗ δραχμή θα έχουμε μόνο εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ώστε να ακυρώσουμε τα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ Μνημόνια και τα «χρέη» που υπέγραψαν οι «κυβερνήσεις» μετά τη συνταγματική εκτροπή της 5ης Μαΐου 2010. Για να εθνικοποιήσουμε το Τραπεζικό μας Σύστημα (με πρώτη την Τράπεζα «της Ελλάδος») ώστε να λειτουργεί για την οικονομική μας Ανάπτυξή κι όχι ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ. Ώστε να επιβάλουμε δασμούς στα εισαγόμενα και να ξαναζωντανέψει Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ αγροτική και βιομηχανική παραγωγή. Που μας είναι μονόδρομος, δείτε απλά την Κέρκυρα που είναι ένας πραγματικός τουριστικός Παράδεισος, κι όμως μόνο με τον Τουρισμό ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ταΐσει καν τον Πληθυσμό της. Έτσι θα καταλάβετε ότι τα περί «χώρας υπηρεσιών» που μας λένε οι Ευρωπαϊστές είναι ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Εκτός ΕΕ επίσης, ώστε να μην έχουμε τις παρανοϊκές «ποσοστώσεις» που μας κάνανε από αυτάρκεις σε τρόφιμα, ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ! Και τα χειρότερα της Ευρώπης (Codex Alimentarius) ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ! Και φυσικά για να επανασυστήσουμε τη ΜΟΜΑ για να μην ξεζουμιζόμαστε οικονομικά από τους «εργολάβους Δημοσίου» και τους φίλους τους πολιτικάντηδες.
Τώρα θα σας ζητήσω να θυμηθείτε την πορεία της Ελλάδας μας τα τελευταία 31  Ευρωπαϊκά μας χρόνια. Το 1981, που ΔΥΣΤΥΧΩΣ μπήκαμε στην τότε ΕΟΚ, ήμασταν αυτάρκεις σε τρόφιμα, σήμερα εισάγουμε ακόμη και μαϊδανό (!). Είχαμε μια ανθηρή Βιομηχανία, μέχρι και βιομηχανία οπλικών συστημάτων, ακόμη και αυτοκινητοβιομηχανία στα πρώτα της βήματα! Στο Ευρωπαϊκό μας παρόν, όλοι ξέρουμε πως εισάγουμε ακόμα και καρφίτσες! Το ισοζύγιο πληρωμών μας, που το 1981  αν συνυπολογίζαμε και τους «αδήλους πόρους» (ναυτιλία-τουρισμός) ήταν ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ, το 2002 ήταν ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟ, και μετά και την εισαγωγή του … «εθνοσωτηρίου» ευρώ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ! Όλος ο κόσμος είχε λεφτά πριν την Ευρώπη στην τσέπη του, ενώ σήμερα όλοι ψάχνουν τα ψιλά!
Επίσης, εδώ θα ήθελα να διασκεδάσω τις ανοησίες των ευρωπαϊστών, περί … «ανάπτυξης» μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Που όταν τους ζητάμε να μας  πούνε το ΠΩΣ, μας λένε για … ΕΣΠΑ, επιδοτήσεις κλπ. Δηλαδή για το μοντέλο της κρατικοδίαιτης «επιχειρηματικότητας» που μας έφτασε σε αυτό το χάλι! Γιατί αυτό το μοντέλο είναι καταστροφικό, δεν χρειάζονται ειδικές οικονομικές γνώσεις. Η Μ. Θάτσερ (νέο«φιλελεύθερη» κατά τ’ άλλα) το είχε θέσει γλαφυρά: «Δεν είναι δυνατό να επιβραβεύουμε την τεμπελιά και να τιμωρούμε (με παρανοϊκούς φόρους» σαν το ΦΠΑ, ΕΦΚ, κλπ) τη δημιουργικότητα». Γιατί όταν επιδοτείς τη ΜΗ-παραγωγή (όπως με το «τυράκι» των αγροτικών «επιδοτήσεων» της ΕΕ) αργά ή γρήγορα κάθε παραγωγική δραστηριότητα θα αφανιστεί!
Κλείνοντας, θα ήθελα να σας θυμίσω το πιο ΑΣΤΕΙΟ «επιχείρημα» των Ευρωπαϊστών. Πως αν φύγουμε από την Ευρώπη, θα γίνουμε … Αλβανία και Β. Κορέα! Τη στιγμή, που ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ γινόμαστε έτσι κι ακόμα χειρότερα! Οι ίδιοι παραδέχονται στο Μνημόνιο 2 πως «στόχος της Ελλάδας είναι οι μισθοί να φτάσουν σε επίπεδα … Βουλγαρίας (των 200 ευρώ!) Θα ήθελα να σας θυμίσω το παράδειγμα της Νορβηγίας, που θα έπρεπε να είναι το πρότυπό μας, μια κι είναι η πιο επιτυχημένη κοινωνικά Χώρα του Κόσμου. Η οποία Νορβηγία, όχι μόνο στο ευρώ δεν είναι, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Αν κι εκεί διεφθαρμένοι πολιτικάντηδές τους προσπάθησαν να τους βάλουν σ’ αυτήν. Και για να προλάβω τα γνωστά παραμύθια, ότι «δεν συγκρινόμαστε με τη Νορβηγία στους φυσικούς πόρους», θα σας ζητήσω να δείτε ψυχρά την Πραγματικότητα. Λένε η Νορβηγία έχει πετρέλαιο και χρυσό, ΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ! Κι αν δεν έχουμε, όπως ψευδέστατα μας λεν οι Ευρωπαϊστές, σίγουρα έχουμε (ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ) τεράστια αποθέματα λιγνίτη, τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια και τα μεγαλύτερα αποθέματα γλυκού νερού στην Ευρώπη! Και σημαντικότατη γεωστρατηγική αλλά και γεωεμπορική θέση, τις οποίες ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ! Κι ένα «κρυφό» χαρτί που οι Νορβηγοί δεν έχουν. Την τεράστια κι ανθούσα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (κάπου 10 εκατομμύρια ψυχές) που θα σταθεί δίπλα μας όταν χρειαστεί. Και δεν αναφέρω καν τον Τουρισμό μας! ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ; Δύο πράγματα έχουν που εμείς δεν έχουμε και μέσα στη «φεντεραλιστική» Ευρώπη του κάθε Πάγκαλου,  ΠΟΤΕ δεν θα αποκτήσουμε: ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Με μια λέξη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Κωστής Βεζδρεβάνης
Γιατρός-Ουρολόγος, Ηγουμενίτσα
Στο επόμενο
Μερικοί Μύθοι των Ευρωπαϊστών για το τι θα  μας συμβεί όταν απελευθερωθούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση
1.       «Αυτά τα  λένε οι κομμουνισταί»
2.       «Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα γίνει ανθρώπινη»
3.       «Θα απομονωθούμε και θα γίνουμε Β. Κορέα»
4.       «Η Ευρώπη θα μας σώσει με τις επιδοτήσεις και τα ΕΣΠΑ»
5.        «Θα μικρύνει το εισόδημά μας, γιατί θα έχουμε μεγάλο Πληθωρισμό»
6.       «Θα μας αγοράσουν τζάμπα οι πλούσιοι, που βγάλανε τα χρήματά τους έξω»
7.       «Θα πεινάσουμε, δεν θα έχουμε φάρμακα και καύσιμα»
8.       «Δεν θα υπάρχουν δουλειές»
9.       «Οι Γερμανοί για να εκδικηθούν θα βάλουν τους Τούρκους να μας κάνουν ντα»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...