Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η κωμικοτραγική παράσταση των στουρναρικών ολετήρων Χριστουγεννιάτικα, η αλαζονεία, η αναίδεια και ο κλαυσίγελος...


Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Χρειάστηκε να εγκαταλείψουν την εορταστική θαλπωρή των Χριστουγέννων, οι τρεις καμπαλέρος υπουργοί της κυβέρνησης των τροϊκανών, για να συσκεφτούν (χωρίς να σκέπτονται) και στη συνέχεια, αυτός ο θλιβερός θίασος, που...
ορίζει την επιβίωσή μας, εξήλθε στα παράθυρα της τηλεδημοκρατίας μας, σε μία κάκιστη παράσταση, για να μας ανακοινώσει ότι, δεν μειώνουν τον ειδικό φόρο κατανάλωσης του πετρελαίου θερμάνσεως, διότι θα επωφεληθούν αρκούντως οι πλούσιοι, που διαθέτουν θερμαινόμενες πισίνες.!!!
Για μέτρα πάταξης της λαθρεμπορίας του πετρελαίου θερμάνσεως, ούτε λόγος. Συνεπώς, ή δεν θέλουν ή δεν μπορούν. 
Και τα δύο ή το ένα και μόνο από αυτά καταδεικνύουν ανικανότητα, απροθυμία, έλλειψη προγραμματισμού και εφόσον υφίστανται τα ίδια μονίμως υποζύγια, τα φορτώνουμε σε αυτούς και τελείωσε η δουλειά. Είναι η πανεύκολη λύση.

Οι περισσότεροι αναρωτιούνται τι είναι αυτό που μας περιμένει, μετά από όλα αυτά.
Μια κωμικοτραγική παράσταση που με τις μικρές της παραλλαγές και τις εφήμερες δοκησισοφίες, παίζεται και κάθε βράδυ στους θλιβερούς δέκτες των καθεστωτικών τηλεοπτικών μας διαύλων, αφήνοντας πίσω της, κάθε νύχτα που περνάει, περισσότερους πτωχούς, ανασφαλείς, άνεργους, απελπισμένους και κατηφείς συνανθρώπους μας και δυστυχώς και νεκρούς….

Η απάντηση όμως, είναι απλή και ξεκάθαρη για όποιον δεν θέλει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Πρόκειται για αυτό το εκρηκτικό μείγμα αλαζονείας, ανικανότητας, αβελτηρίας και ανηθικότητας που χαρακτηρίζει όλους αυτούς τους ανεπάγγελτους κι ανάλγητους αριβίστες που χρόνια τώρα, έμαθαν να μας κυβερνούν με δανεικά, σωρεύοντας ένα παράνομο και ειδεχθές χρέος, για να το μοιράζουν αναιδώς και με το αζημίωτο τα εγχώρια παράσιτα της συνομοταξίας τους.

Οι ιδιότυποι ολετήρες ανακοίνωσαν και μέτρα, που ακούγοντάς τα θυμίζουν κάτι από τον κλαυσίγελο του Βέγγου.

Εάν η αιθαλομίχλη στην ατμόσφαιρα ξεπεράσει κάποιο όριο τότε, θα σβήνουν τα τζάκια, οι θερμοστάτες των κεντρικών θερμάνσεων θα κατέρχονται στους 18 βαθμούς, θα κλείνουν τα σχολεία, οι άνθρωποι δεν θα κυκλοφορούν, όπως τα ταξί και τα αυτοκίνητα και οι πόλεις θα μοιάζουν νεκρές!!!!

Το μόνο που δεν μας είπαν είναι όταν ισχύουν αυτά τα μέτρα, όλοι μας να ανεβαίνουμε σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, παίρνοντας τα βουνά για να σωθούμε από το νέφος της αιθαλομίχλης!
Το πώς θα σωθούμε από αυτούς δεν μας το ανακοίνωσαν ακόμη.

Εκείνοι όμως που αγαπούν την Ελλάδα ξέρουν το πώς…….

otwnagrafwn.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...