Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΙ !!!!!!!!

Όμορφα όμορφα!!!! Όλα καλά στην Ουκρανία. Ξεσηκώθηκαν για να μπούνε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα έχουν ξηλώσει όλα. Όπως τότε καλή ώρα στην Αθήνα με τον Αλέξη που έγινε εξέγερση.
Μάλλον τους τα έχουν ξηλώσει όλα...

,όπως τότε στην Αθήνα και στην υπόλοιπή Ελλάδα που επί Καραμανλή μας τα ξήλωσαν όλα και μετά μας είπαν ότι κάναμε εξέγερση- Επανάσταση, για τον άδικο χαμό του μαθητή στα Εξάρχια.
Τότε που εξεγέρθηκε ο Μπόμπολας με τον Ψυχάρη πατριώτες και είχαν συνεννοηθεί με τον Γιωργάκη τον Παπαντρέου το ΔΝΤ και τους τοκογλύφους να πουλήσουν την χώρα θυμόσαστε το ξεχάσατε ή ακόμη νομίζετε ότι έγινε εξέγερση των Ελλήνων ;
Ρε!!!!! Κούνια που σας κούναγε εκεί στην Ουκρανία βλακόμετρα. Ετοιμαστείτε να σας ξεσκίσουν οι Γερμαναράδες . Μόλις σας βάλουν να υπογράψετε θα δείτε Ευρώπη και πολιτισμό.
Άλλωστε εκτός από τα πετρέλαια και το αέριο οι Γερμαναράδες είναι και παιδόφιλοι και παιδεραστές θα έχουν πολλά να κερδίσουν από εσάς τα κορόιδα.
Έχουν στείλει επάνω πράκτορες να πληρώνουν για να ξεσηκώνουν διαδηλώσεις φιλοευρωπαϊστών.
Προχωράτε!!! Προχωράτε!!! θα φάτε καλά θα γίνεται Ευρωπαίοι τόσο όσο επαναστάτες γίναμε εμείς οι Έλληνες, όταν το πρακτοριλήκι πήγε σύννεφο και κάψανε την Αθήνα, γιατί τάχα μου ο Αστυνομικός σκότωσε τον Αλέξη.
Προχωράτε Ευρωπαίοι!!!! Θα φάτε με χρυσά κουτάλια όπως τρώνε οι Έλληνες και άλλοι πολλοί Ευρωπαίοι.
Πούτιν τι περιμένεις μάζεψέ τους όπως στην Γεωργία!! Τι περιμένεις μπες μέσα και σταμάτησέ τους γιατί αν δεν το κάνεις θα σε κάνει και εσένα η Μέρκελ ΦΡΙΤΣ.
Περιμένουμε δεν μπορεί ο Πούτιν δεν μας έχει συνηθίσει να στήνεται!!!!



Xrhstos Anthis
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...