Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΟΡΦΑΝΟ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ, ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ «ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΑΠΑΝΩΝ!


LINKE
Μόλις έπεσε το Τείχος του Αίσχους στο Βερολίνο, τα ορφανά (πλέον!) της Στάζι (της πιο λαομίσητης υπηρεσίας πληροφοριών στο παραπέτασμα), οργανώθηκαν στο κόμμα Die Linke (Η Αριστερά). Σήμερα, αρχηγός αυτού του πρακτορίστικου συνονθυλεύματος (που είναι «αδελφοποιημένο» με τον ΣΥΡΙΖΑ) είναι ο Γκρέγκορ Γκίζι, τον οποίο οι εδώ πολιτικοί «αδελφοί» του τον εμφανίζουν ως μεγάλο…
φιλέλληνα.
Σε χθεσινή συνέντευξή του, λοιπόν, στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το ορφανό της Στάζι, που είναι αντίθετος στην παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, γιατί «το ποσό των 400 δισεκατομμυρίων ευρώ, για το οποίο έχει εγγυηθεί η Γερμανία, δεν είναι διασφαλισμένο», θέτει τις δικές του προϋποθέσεις για την οικονομική βοήθεια, ως εξής:
«Η Αθήνα θα έπρεπε να μειώσει στο μισό τις εξοπλιστικές δαπάνες και να επιβάλει φόρο περιουσίας». Να μειώσουμε στο μισό τις αμυντικές μας δαπάνες, για να μας καταπιούν οι Τούρκοι! Στο θέμα αυτό βέβαια, τις ίδιες απόψεις έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ουδόλως ενδιαφέρεται για την εθνική ασφάλεια απέναντι στην τουρκική απειλή. Σε ότι αφορά το δεύτερο σκέλος, για τον φόρο περιουσίας, τον έχουν… προλάβει άλλοι τον Γκίζι, με το περιβόητο χαράτσι και άλλους εξοντωτικούς νόμους.
Τέτοιος φιλέλληνας! Βεβαίως, όλα έχουν την εξήγησή τους σ’ αυτή τη ζωή. Ο Γ. Γκίζι, εκτός από ορφανό της Στάζι (του οποίου ο πατέρας ήταν υπουργός Πολιτισμού της κατεχόμενης Ανατολικής Γερμανίας από το 1966 ως το 1973), ανήκει και στην «εκλεκτή» φυλή και μάλιστα κι απ’ τους δυο του γονείς. Γράφει σχετικά στο βιογραφικό του σημείωμα η Wikipedia:
«Both of his parents were of part Jewish ancestry, his paternal grandmother was Jewish, as was one of his maternal great-grandfathers».
Βλέπετε τώρα πως εξηγούνται όλα;
Αμαλία Κουτσαβίτη


 http://ereunitiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4734.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...