Κυριακή 29 Μαΐου 2011

« Άρχισαν τα όργανα… για την διαμόρφωση της κοινής γνώμης Ικανοποιητικά κυλάνε οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα λέει ο Παπακωνσταντίνου – Άρα, τα καταφέρνετε και χωρίς συναίνεση »

Σήμερα οι ..περισσότερο “Αγανακτισμένοι” από ποτέ!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos 
Για 4η ημέρα οι “Αγανακτισμένοι” είναι πιστοί στο καθημερινό ραντεβού τους.
Η πλατεία Συντάγματος, όπως και οι υπόλοιπες κεντρικές πλατείες της χώρας, είναι γεμάτες από κόσμο όλων των ηλικιών.
Σήμερα όμως, έξω από τη Βουλή υπάρχει κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες ημέρες: Διπλάσιος κόσμος!

Ξεπερνούν τις 60.000!!!

Κόσμος αποφασισμένος να πει σε όλους τους “καρεκλοκένταυρους” ότι επιμένουμε και θα επιμείνουμε μέχρι το τέλος.
Επιμένουμε στην ελευθερία μας, στην ανεξαρτησία μας, στον πολιτισμό και τις ιδέες μας, μακρυά από μικροκομματικές διαδικασίες, ξεπουλήματα και προδοσίες.
Μας δίνει χαρά το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους και λένε: “Πάμε μια βόλτα στο Σύνταγμα;” Μια πρόταση που μας γυρνά χρόνια πίσω, όταν Κυριακές απόγευμα όλες οι πλατείες ήταν γεμάτες από οικογένειες, συνταξιούχους, κάθε λογής κόσμο.
Έτσι και τώρα ειρηνικά βρίσκονται όλοι στο Σύνταγμα. Χωρίς φασαρίες, χωρίς κόμματα και συντεχνίες. Αυτό που φοβόντουσαν όλοι έγινε: ο κόσμος κατέβηκε αυθόρμητα και θα συνεχίσει να το κάνει.
Ο φόβος των “καρεκλοκένταυρων”; Δεν μπορούν να τους ελέγξουν και ευτυχώς για εμάς, είμαστε πλέον πολλοί για να μπορέσουν… Ο Έλληνας είναι να μην γίνει μια γροθιά . . .
σ.σ.: Σήμερα είναι η “Ευρωπαϊκή Επανάσταση της 29ης Μαΐου¨, καθώς σε όλες οι κεντρικές πλατείες των μεγαλύτερων πόλεων της Ευρώπης, βρίσκονται “Αγανακτισμένοι”…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...