Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η πολιτική ανικανότητα του "χώρου"...!



Γράφει ο Γκουρνέλος Αθανάσιος
Βλέποντας την απραξία και την πολιτική ηλιθιότητα του ''πατριωτικού χώρου'', ο οποίος με ύφος ανωτερότητας τολμά και χλευάζει τις χιλιάδες των αγανακτισμένων στις πλατείες της χώρας, μένω εξαιρετικά εντυπωσιασμένος από την αριστερά.
Την στιγμή που οι Ελληναράδες του Εθνικού πολιτικού χώρου, γκρινιάζουν και αδυνατούν να καταλάβουν την σπουδαιότητα των σημερινών συνθηκών, η αριστερή πολιτική στρατιά, έχει ξεκινήσει ένα πανέξυπνο καπέλωμα ή τουλάχιστον μια προσπάθεια καπελώματος , των εκδηλώσεων στο Σύνταγμα. Από την light αριστερά με τις trendy κοπελίτσες και τους νεαρούς φερέλπιδες άντρες να φοράνε μπλουζάκια του σφαγέα Στάλιν, μέχρι μέλη της συμμορίας antifa και των αναρχικών, οι αριστερές συνιστώσες έκαναν την διαφορά.
Καπέλωσαν το οργανωτικό της εκδήλωσης, οργάνωσαν μια δήθεν ''συνέλευση'', στην οποία αγοράκια και κοριτσάκια των αριστερών κομμάτων λένε την άποψη τους, αυτοπαρουσιαζόμενοι ως αγανακτισμένοι και έγιναν χρήσιμοι στην εκδήλωση μιας και πλέον προσφέρουν υπηρεσίες όπως καθαριότητας, πρώτων βοηθειών κλπ.
Σαφέστατα το να μοιράζεις φυλλάδια του κόμματος σου, σε αντικομματική εκδήλωση είτε είναι ανοησία, είτε είναι προσβολή προς τα αιτήματα των αγανακτισμένων. ''Ψήφους ζητάνε και τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ψήφους και τα εξωκοινοβουλευτικά''. Αυτό είπε ο κόσμος στους αριστεριστές του ΚΚΕ(Μ-Λ) και έτσι έκαναν κάτι εξυπνότερο. Άφησαν τους διάφορους αγανακτισμένους να ανεμίζουν τις Ελληνικές σημαίες, μπροστά από τους βαριεστημένους άντρες των ΜΑΤ, και αφού είδαν πως δεν μπορούν να μοιράσουν με ευκολία φυλλάδια της εργατικής αλληλεγγύης, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων ''προοδευτικών'' δυνάμεων , έκαναν κάτι άλλο. Έβαλαν μπλουζάκια με αριστερά σύμβολα, κρέμασαν σημαίες με τον κομαντάτε Τσε, έφεραν φίλους μετανάστες ώστε να μπει και το κατάλληλο διεθνιστικό χρώμα και συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Δείχνουν πως έχουν βάθος στην οργάνωση καταστάσεων και φυσικά στην καπηλεία. Αν μάλιστα ''την πάτησαν'' στην Κερατέα, εδώ παίζουν εξυπνότερα. Το αστείο της υπόθεσης δεν βρίσκεται στην προσπάθεια που κάνει η αριστερά. Βρίσκεται στην ανικανότητα της πατριωτικής πολιτικής σκέψης και στην δήθεν ρήξη και ανατροπή που ευαγγελίζονται οι διάφοροι πολιτικοί του ''εθνικού χώρου''. Έχει δίκιο ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος όταν γράφει Ή στο αρέσει να βλέπεις δεκάδες χιλιάδες να μουντζώνουν την βουλή και κυρίως ότι αυτή αντιπροσωπεύει ή απλά θέλεις να αντικαταστήσεις τους ενοίκους της. Τελικά κάποιοι δεν επιθυμούν να σταθούν δίπλα στον λαό μα πάνω από αυτόν;
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...