Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Εμφύλιος στην Αίγυπτο - Εντολή στην αστυνομία να χρησιμοποιεί αληθινές σφαίρες - Απομακρύνονται οι Έλληνες (Βίντεο Σοκ)



Δεν έχει τέλος το λουτρό αίματος στην Αίγυπτο. Χάος, βία και ο εμφύλιος που συνεχίζεται βυθίζουν όλο και πιο βαθιά τη χώρα.

Ο αριθμός των νεκρών από τις συγκρούσεις των υποστηρικτών του Μόρσι με τις δυνάμεις ασφαλείας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, έχει πια φτάσει τους 638 και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 4.000, μετέδωσε το Γερμανικό πρακτορείο.


Καμία από τις δυο πλευρές δε φαίνεται διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα για να βρεθεί ειρηνική λύση. Η κυβέρνηση που σχηματίστηκε με τις πλάτες του στρατού μετά το πραξικόπημα που έριξε τον Μοχάμεντ Μόρσι έδωσε το «πράσινο φως» στις δυνάμεις ασφαλείας να χρησιμοποιήσουν αληθινές σφαίρες κατά όσων διαδηλωτών επιτίθονταν σε κυβερνητικά κτίρια.

Οι συγκρούσεις και η βια δε σταματούν ποτέ. Υποστηρικτές των Αδελφών Μουσουλμάνων έβαλαν φωτιά σε κυβερνητικό κτίριο στη Γκίζα, έριξαν περιπολικό από γέφυρα, ενώ (όπως κατήγγειλαν ισλαμιστές) αστυνομικοί εισέβαλαν το βράδυ, αφού έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, σε ένα τέμενος στο Κάιρο μέσα στο οποίο βρίσκονταν οι σοροί δεκάδων ισλαμιστών διαδηλωτών.


«Περικύκλωσαν το τέμενος και έριξαν δακρυγόνα αέρια στους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν μπροστά σε αυτό. Βρίσκονται πλέον μέσα, εμείς φύγαμε», δήλωσε ένας από τους ισλαμιστές ακτιβιστές οι οποίοι βρίσκονταν στο ναό, ένας γιατρός ο οποίος είπε ότι ονομάζεται Ιμπραήμ.

Ταξιδιωτική οδηγία έχουν εκδώσει ήδη οι Ηνωμένες Πολιτείες που κάλεσαν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν άμεσα τη χώρα.

hellas-now.com
Δείτε βίντεο ΣΟΚ από τις μάχες 18+ (Μόνο αν αντέχετε,έχει σκληρές εικόνες με νεκρούς)
 
 
 
 http://www.hellas-now.com/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...