Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ομολογία σοκ από Ν.Κακλαμάνη: "Πάμε για περίοδο αποπληρωμής χρέους 50 ετών"



"ΣΤΑΥΡΩΣΗ" ΜΙΣΟΥ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
"Μεταφορά" των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών τον Οκτώβριο και εθνικές εκλογές μαζί τις ευρωεκλογές τον ερχόμενο Μάϊο, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συμφωνία για 50ετή επέκταση αποπληρωμής του χρέους με ταυτόχρονη μείωση του επιτοκίου του, προτείνει ο βουλευτής, πρώην υπουργός και δήμαρχος Αθηνών, αλλά εκφραστής της "λαϊκής κεντροδεξιάς", Νικήτας Κακλαμάνης σε... συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό "vima fm".

Θεωρεί ότι μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει κάλυψη του χάσματος που αρχίζει και δημιουργείται στις δημοσκοπήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ: Αν καταφέρει η κυβέρνηση και πάρει την 50ετή παράταση αποπληρωμής του χρέους (ο ίδιος αποκλείει ότι η Ευρώπη θα δεχθεί διαγραφή χρέους) και ταυτόχρονα μεταφέρει τις δημοτικές για τον Οκτώβριο και ... διώξει την τρόϊκα!

Ο ίδιος διακηρύσσει ότι "Θα είναι πάλι υποψήφιος για τον δήμο έστω και αν δεν τον θέλουν στη ΝΔ".

Φυσικά η συμφωνία αυτή προορίζεται για τις αρχές Μαϊου λίγο πριν τις ευρωεκλογές ώστε να πλασαριστεί επικοινωνιακά ως "επιτυχία" της κυβέρνησης

Η 50ετής παράταση του χρέους, φυσικά πρόκειται για εθνική αυτοκτονία. Για μισό αιώνα η χώρα θα είναι σε διεθνή επιτροπεία και το ζήτημα είναι τι θα μείνει από την χώρα σε 50 χρόνια.

Ήδη η τρόικα διακηρύσσει εκδικητικά ότι θα μειώσει κι άλλο τα "κονδύλια για τα εξοπλιστικά" τα οποία βέβαια απλά δεν υπάρχουν.Εκτός αν εννοεί τα καύσιμα και τα ανταλλακτικά.

Τα όσα είπε ο Ν.Κακλαμάνης απηχούν την πραγματικότητα σε ότι αφορά το "plan b" της κυβέρνησης η οποία διακρίνοντας ότι κάθε μέρα υποχωρούν τα ποσοστά της, είναι πιθανόν να επιδιώξει μια επίπλαστη "επιτυχία" επεκτείνοντας την περίοδο αποπληρωμής του χρέους για 50 χρονια μόνο και μόνο για να μπορέσει να επιβιώσει η νυν πολιτικη ελίτ.



ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...