Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Γεννάει και ο κόκορας του ΣΥΡΙΖΑ ....

Όταν χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, αρχίζεις να σκέφτεσαι και να μιλάς παλαβά. Για το αν ο άλλος είναι θρήσκος, πχ, όπως η αφεντιά σου. Με αποτέλεσμα και να γελοιοποιείσαι, αλλά και να συσπειρώνεις (τους άλλους) γιατί αυτή η παλαβομάρα θεωρείται δικαίως επικίνδυνη.

Ακόμα και στο υποτιθέμενο... 
“προνομιακό” σου πεδίο (=ο σύριζας ευνοεί τους τρομοκράτες) τα κάνεις μαντάρα – όταν σου φεύγει (ή σου “φεύγει”) ο Ξερός μέσα από τη φυλακή – και βγαίνεις διεθνώς στη σέντρα: είναι τόσο σκανδαλωδώς ανόητο  το σενάριο που εφαρμόστηκε και τόσο κραυγαλέα αυτά που γίνονται γνωστά στη συνέχεια, ώστε άπαντες αρνούνται να πιστέψουν ότι πρόκειται για απλή και άδολη ανικανότητα και ψάχνουν για δράκο στο παραμύθι. Μόνο που, αυτή τη φορά, ο δράκος...

δεν είναι δυνατόν να χρεωθεί στους απέναντι, στα δικά σου τα γιατάκια τον υποψιάζονται.
Αλλά από την τούρτα της ανοησίας, δε μπορεί να λείπει το κερασάκι – τσουπ και ο βουλευτής που του “ξεφεύγει” από τηλεοράσεως ότι η χούντα ήταν επανάσταση, για να γνωρίσει το πανελλήνιο έναν ακόμα αυτής της συνομοταξίας, εντός της ευρωπαϊκής, δημοκρατικής, φιλελεύθερης  κλπ (καρα)δεξιάς.
Δεν είναι περίεργο λοιπόν που οι συριζαίοι βλέπουν με έκπληξη ότι αρχίζει να γεννάει ακόμα και ο κόκοράς τους: είναι πρακτικά αδύνατον να μη κερδίσουν με πολλά γκολ διαφορά, αφού δεν έχουν μεν ομάδα της προκοπής, αλλά η άλλη ομάδα  έχει ήδη αρχίσει να εγκαταλείπει το γήπεδο και να δέρνεται από μόνη της.
 http://greki-gr.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1861.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...