Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Γάτα, με βουλευτική ασυλία, ο Μάκης…

η λαϊκή δεξιά που ανθίζει στα πάνελ….

Έξω φρενών με τη σύλληψη της συζύγου του Ελένης Θεοδώρου και του αδελφού του Δημήτρη Γιακουμάτου για χρέη στο Δημόσιο είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος: «Θέλουν να χτυπήσουν εμένα, αλλά…

ψώνισαν από σβέρκο, θα δείτε τι θα πάθουν μόλις τελειώσουν τις απολογίες» ήταν η πρώτη αντίδραση απειλή , του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Αθηνών, σε συνέντευξη του στον «Βηματοδότη».
Απειλεί «θεούς και δαίμονες», γιατί όπως υποστηρίζει ήταν μια παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος για μια οφειλή κάτω από 20.000 ευρώ (!) , για χρέη του οίκου ευγηρίας της οικογενείας στο Νέο Ψυχικό.
O Γ. Γιακουμάτος είναι επίσης οργισμένος επειδή πέρασαν χειροπέδες στη σύζυγό του, η οποία, όπως λέει, είναι πρόεδρος της οικογενειακής αυτής επιχείρησης και ως πρόεδρος, λέει, δεν φέρει ευθύνη!!!!!!!
Μόνο ο διευθύνων σύμβουλος που είναι ο αδελφός του έχει εκ του νόμου ευθύνη. «Δεν έχω καμία σχέση εγώ ούτε...
με τις συλλήψεις ούτε με τον οίκο ευγηρίας» δηλώνει για πάρτη του.
Τέτοια μας λέει και μετά γελάτε όταν υποστήριζω πως οι Γιακουμάτος και Μανώλης ειδικά όταν βγαίνουν ντουέτο στον Αυτιά είναι σαν τους γέρους του Μάπετ Σόου χωρίς το χιούμορ τους όμως.
Πριν λίγες μέρες ο Γιακουμάτος χλεύαζε τον Λιάπη, που είναι ίδιοι ! Αυτό είναι το πολιτικό του ήθος.Να τον χαίρεται και αυτόν ο πρωθυπουργός μας !
Ο Γιακουματος δεν ήξερε τίποτα για τις φορολογικές παραβάσεις της γυναίκας του… Άλλη μια απόδειξη ότι σε αυτή τη ζωή ο σύζυγος τα μαθαίνει όλα τελευταίος! Once PASOKos always PASOKos λέω εγώ ευθαρσώς και αγγλιστί . “ Ο Γιακουμάτος πέρα από όλα τα γνωστά είναι και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Τ.Ο. Χαλανδρίου…”
- Πλημμέλημα είναι, η φοροδιαφυγή του αδελφού μου, λέει, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα! Ψήφισε όμως να κατάσχονται οι λογαριασμοί των οφειλετών του δημοσίου!
Εκτός αυτού σε εκπομπή της Τσαπανίδου αυτός ο ίδιος είχε δηλώσει πως : -Καλά που έγινε το χαράτσι φόρος και θα το πληρώνουμε για πάντα, όπως όλοι οι ευρωπαίοι τον φόρο ακινήτων!
Ο Γιακουμάτος επίσης είναι αυτός που πρόσφατα δημοσίως διαρρήγνυε τα ιμάτια του κι έκανε μάθημα στον αγαπητό μας Άδωνις ότι
- το 25ευρω δεν το πλάσαραν σωστά γι αυτά υπάρχουν αντιρρήσεις Αν ήμουν εγώ θα είχα free είσοδο και, 25 έξοδο !
- Οσοι καταστηματάρχες δεν αντέχουν, να βάλουν λουκέτο!
Κάτι σαν κι αυτόν θα αμς βγαλουν απο τη κρίση..
- Γάτα ο Μάκης!
-Η επιχείρηση είναι του αδελφού μου (λέει τώρα). Η γυναίκα μου δεν φταίει σε τίποτα. Απλά περνούσε απ έξω και την κάνανε Πρόεδρο.
Που θα ξεσπάσει ο Γιακουματος μετά από το χουνέρι αυτό;;
Αναρωτιόνται κάποιοι αρχικά και συνεχίζουν με την απορία :
-Λέτε να αρχίσει να δένει τις γριές στον οίκο ευγηρίας του;;; ( Ναι να δένει, σωστά διαβάσατε! Το συνηθίζουν εκει μέσα.. ¨εχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν! Οχι οτι είναι ο ίδιος για δέσιμο αλλά ότι έδεναν τις γριούλες με τα σεντόνια – για να μη πέσουν κάτω από το κρεββάτι – είχε υποστηρίξει τότε)
Νομίζω όμως πως δεν θα τον αφήσουν αυτή τη φορά να κάνει τα δικά του Άλλωστε γιατί να ασχοληθεί? Φήμες λένε πως πρόταση από Χολυγουντ έχει δεχτει ήδη -ο Μακης μας- για να πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Producers».
-Θα κάνει τον πρoαγωγό που τα μασούσε απ΄ τις γριούλες;;;
Όχι αγαπητοί μου ο Γιακουμάτος δεν είναι μ@λ@κ@ς, μη σας ξεγελάει το ύφος του . Απλά βρίσκει και τα κάνει. Μαλ@κες είναι τα πρόβατα που τον ψηφίζουν κι αυτόν και το το σινάφι του.
-”Oτι ψηφίζω το ψηφίζω συνειδητά” είχε δηλώσει κάποτε με το γνωστό οργίλος ύφος του.
Και τα γιαούρτια νομίζω συνειδητά θα του τα ρίξουν κάποιοι που τον βλέπουν με τη δική μου οπτική εκεί που έχει μούτρα και τριγυρνάει στο Χαλάνδρι το Χειμώνα και στην Ψαρρού ( τρομάρα του τυλιγμένος ως Ρωμαίος με πετσέτα) ) τα Καλοκαίρια.
Γιατί μεταξύ μας και, ο Γιακουματος για .. «μέσα» ήταν κανονικά , αλλά ταμπουρώθηκε πίσω από την περίφημη βουλευτική ασυλία.
Μίλησε κανείς για πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας;; ;
Όλοι ίσοι είμαστε….



 http://ioannisrachiotis.blogspot.gr/2014/01/blog-post_900.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...