Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΙΛΤ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ “ΜΑΦΙΑ” ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. “ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΟΥ Θ’ΑΓΟΡΑΖΕ Ο ΔΗΜΟΣ. ΧΑΘΗΚΑΝ 4 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ”


varvitsiotis


Σάλο και μεγάλο αντίκτυπο στα εσωτερικά της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και στο κυβερνητικό στρατόπεδο έχει δημιουργηθεί μετά τις απίστευτες καταγγελίες που έκανε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 της Τετάρτης ο πρώην διεθνής διαιτητής, πρώην δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, Σωτήρης Βοργιάς....
Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου που ενεπλάκη με τα αυτοδιοικητικά πράγματα των νοτίων προαστίων ούτε λίγο ούτε πολύ σε παρέμβαση του περιέγραψε μια ντόπια μαφία με μεγάλα πλοκάμια που εξακολουθεί να λυμαίνεται αγοραπωλησίες, συμβατικές πράξεις, ενοικιοστάσια ακόμα και κοινωνικούς φορείς πρόνοιας λες και είναι παραμάγαζο ολίγων επιτήδειων που είναι βουτηγμένοι στη μίζα και στη διαφθορά.
Στην παρέμβασή του ο κ.Βοργιάς ανέφερε ότι στην επίμαχη υπόθεση αγοράς οικοπέδων στο Δήμο που ανήκαν σε ..αντιδήμαρχο του Δήμου(γνωστή πια υπόθεση), ο σημερινός υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτης κατά τον μελλοντικό πωλητή(πατέρα της αντιδημάρχου)συναντήθηκε σπίτι του και ανέβασε την τιμή των οικοπέδων(αντί να επιμείνει στην μικρότερη), προέβη δηλαδή σε πρόταση υπερτιμολόγησης με αποτέλεσμα ο Δήμος και ο πολίτης να ζημιωθούν κατά 4.000.000 ευρώ.
Πρέπει να σημειωθεί ότι με πόρισμα του Εισαγγελέα Διαφθοράς ο κ.Βαρβιτσιώτης έχει παραπεμφθεί να δικαστεί για την κακουργηματική πράξη περί καταχραστών του δημοσίου-που επισείει ποινή κάθειρξης μέχρι και ισόβια-όμως η Βουλή σκανδαλωδώς τον “αθώωσε” ρίχνοντας “κουκούλα” στο πελώριο σκάνδαλο.
Διαβάστε πως επίορκοι βουλευτές ψήφισαν περί της μη παραπομπής του ενώ παρέπεμψαν να δικαστεί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ  Β.Καπερνάρος:
“Να αρθεί η ασυλία του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ., Β. Καπερνάρου και όχι των βουλευτών της ΝΔ, Μ.Βαρβιτσιώτη και Αρ.Ντινόπουλου αποφάσισε η Βουλή.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα που ανακοίνωσε ο προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ψήφισαν συνολικά 230 βουλευτές. Ειδικότερα:
- Για την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλου, υπέρ της άρσης ψήφισαν 20 βουλευτές, κατά ψήφισαν 208, παρών ένας βουλευτής, λευκό ένας βουλευτής. Η αίτηση της εισαγγελικής Αρχής απορρίφθηκε.
- Για την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, υπέρ της άρσης ασυλίας ψήφισαν 78 βουλευτές, κατά ψήφισαν 143 βουλευτές και παρών ψήφισαν 9 βουλευτές. Η αίτηση της εισαγγελικής Αρχής απορρίφθηκε.
- Για την υπόθεση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρου, υπέρ της άρσης ψήφισαν 191 βουλευτές, κατά 31 βουλευτές, παρών 6 βουλευτές και λευκό 2 βουλευτές. Η αίτηση της εισαγγελικής Αρχής έγινε δεκτή.”
Όλοι πια αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει για τον λαό ,αυτό το Κυνοβούλιο..

Koλασμένη νύχτα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Πέταξε τα μικρόφωνα και την κοπάνησε από το studio ο συνεργάτης του Κόκκορη στο Δ.Γλυφάδας Στέλιος Λανδράκης μετά την επίθεση πολίτη! Απίστευτες καταγγελίες για τον υπουργό Μ.Βαρβιτσιώτη(ΒΙΝΤΕΟ)


Το “MAΚΕLEIO” ανοίγει το “μπαούλο” με τις κακουργηματικές απιστίες στο δήμο Γλυφάδας! – Η Βουλή κουκούλωσε τη δίωξη για τον Μ.Βαρβιτσιώτη


ΤΟ “ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ” ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΤΑ «ΜΕΡΤΙΚΑ» ΤΩΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΗΜΕΤΕΡΩΝ «ΣΥΓΓΕΝΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ». ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...