Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Άμεση αποχώρηση των υπουργών του ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση Αναστασιάδη...


4ECA843EA88E18FF258D2F6B2923029E.jpg
Με «στενή» πλειοψηφία 16 ψήφων η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ μετά από μαραθώνια σύνοδο ενέκρινε την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος για αποχώρηση από την Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη.
Όπως ανακοίνωσε...
μετά το πέρας της συνόδου η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, υπέρ της εισήγησης ψήφισαν 97 και 81 κατά (54,5% – 45.5%), ενώ δεν υπήρξαν αποχές.
 «Είναι μία ξεκάθαρη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία δίνει βεβαίως και το στίγμα των ενεργειών και των βημάτων που θα κάνουμε στο μέλλον», ανέφερε η κυρία Ερωτοκρίτου και πρόσθεσε: «Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι από αύριο μας βρίσκει όλους στο ΔΗΚΟ μαζί ενωμένους για τις μικρές και μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας».
Ερωτηθείσα σχετικά, η κυρία Ερωτοκρίτου ανέφερε ότι η αποχώρηση των στελεχών του ΔΗΚΟ θα είναι άμεση. Εξήγησε όμως ότι η άμεση αποχώρηση μπορεί να σημαίνει σε ένα ή δύο 24ωρα. «Αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, σημασία έχει ότι η ΚΕ αποφάσισε όπως άμεσα δηλαδή εντός πολύ σύντομου και εύλογου χρονικού διαστήματος να αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση», είπε.
Συμπλήρωσε ότι δεν θα προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζητήσει ένα μικρό χρονικό περιθώριο μέχρι να προβεί στις αντικαταστάσεις των αποχωρούντων μελών του ΔΗΚΟ.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κυρία Ερωτοκρίτου διαφώνησε ότι το αποτέλεσμα είναι οριακό. «Επαναλαμβάνω, δεν είναι οριακό είναι μια ξεκάθαρη απόφαση και όλοι μας θα κληθούμε να την υπηρετήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

 http://arouraios.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...