Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

OI EYΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ3 300x150 OI EYΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.Αυτό ακριβώς θα πρέπει να κάνουν. Δεν χωρούν προσωπικές επιλογές. Παρά μόνον εθνικές. Και εθνική επιλογή ειναι η παρέα της πολιτικής άνοιξης να πάει σπίτι της. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα…
μην σας τρομάζουν οι συνήθεις ύποπτοι στα ΜΜΕ και οι νταβατζήδες.Κανεις δεν πρόκειται να φύγει απο το ευρώ και κανεις δεν πρόκειται να βγάλει τη χώρα απο την Ευρωπαϊκή Ενωση. Διώξτε την παρέα της πολιτικής άνοιξης. Αρκετά κράτησε αυτή η φάρσα. Καθαρά κόμματα , καθαρές ιδεολογίες μακριά απο δήθεν ανάγκες της στιγμής, που το μόνο που διαιωνίζουν είναι τους σαλτιμπάγκους των ηγεσιών. Καταψηφίστε ότι έχει σχέση με Νέα Δημοκρατια, γιατι απλούστατα μόνον κατ όνομα το κάνετε..Δεν υπάρχει Νέα Δημοκρατια. Η πολιτικη άνοιξη είναι με ενα τμήμα του ΠΑΣΟΚ. Καιρός να πάνε σπίτι τους.


 http://politicsnews.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...