Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μαιμού δημοσκοπήσεις ή μας ψεκάζουν; - Τα μνημονιακά κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βγάζουν 50% στον Δήμο της Αθήνας !!!


Τεράστια εντύπωση προκαλούν οι δημοσκοπήσεις για τον Δήμο της Αθήνας, αφού έχουν μείνει έκπληκτοι οι πάντες, ακόμη και οι ίδιοι οι κυβερνητικοί υποψήφιοι! Ακολουθεί ενα αποκαλυπτικό άρθρο της Kontra News που μιλάει για την απίστευτη απάτη και παραπλάνηση των συστεμικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εμείς πάντως θα αφήσουμε ενα μικρό παραθυράκι σε όλο αυτό. Γιατί μπορεί τελικά και να ισχύουν αυτές οι δημοσκοπήσεις που θα είναι αποτέλεσμα είτε λοβοτομής είτε ψεκασμού. Δεν εξηγείται αλλιώς...

"Καλούμε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να δώσει εντολή να κατασχεθούν τα στοιχεία της χθεσινής δημοσκόπησης της Metron Analysis που έβγαλε το πρώτο γκάλοπ για τις δημοτικές εκλογές, γιατί σίγουρα, πρόκειται για μια μεγάλη και απίστευτη απάτη, που έχει στόχο την παραπλάνηση και την εξαπάτηση του αθηναϊκού λαού.

Αν είναι δυνατόν να έρχεται πρώτος στη δημοσκόπηση ο αποτυχημένος δήμαρχος  Καμίνης με 20% (που έχει την στήριξη ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ),  δεύτερος ο Κακλαμάνης από τη ΝΔ με 14% και τρίτος με 13% ο βουλευτής επίσης της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος, λες και ο κόσμος θέλει να επιβραβεύσει την κυβέρνηση που έχει φέρει την καταστροφή στη χώρα.

Η απάτη είναι αυταπόδειχτη και η επέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου επιβεβλημένη και αυτονόητη. Δεν υπήρξε άνθρωπος που να είδε και να άκουσε χθες τα αποτελέσματα από τις τηλεοράσεις και να μην ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

Μέχρι και ο Καμίνης, όπως μάθαμε τραβούσε τα μαλλιά του και δεν πίστευε από αυτά που έβλεπε και άκουγε. Με απίστευτες μεθοδεύσεις, που φτάνουν στην ανοιχτή εξαπάτηση των πολιτών, προσπαθούν οι διάφοροι κυβερνητικοί - μνημονιακοί προπαγανδιστικοί μηχανισμοί να εμφανίσουν μια «μαγική εικόνα» για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με αιχμή τον Δήμο της Αθήνας. Θέλοντας, πάση θυσία, να εξασφαλίσουν στη δημοτική αρχή της πρωτεύουσας, δυνάμεις πιστές στο μνημόνιο, υπαλλήλους της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων, επιστρατεύουν και εταιρείες δημοσκοπήσεων, πρόθυμες για οποιοδήποτε ρόλο, που δεν διστάζουν να εμφανίζουν ως «φαβορί» για το Δήμο το σημερινό δήμαρχο!

Τη στιγμή δηλαδή που δεν υπάρχει ούτε ένας, επώνυμος ή ανώνυμος, πολίτης της πρωτεύουσας που να μη συμφωνεί ότι πρόκειται για τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο, τουλάχιστον από την εποχή της μεταπολίτευσης, που επί των ημερών του η Αθήνα έχει γίνει… ο παράδεισος της ανομίας και της λαθρομετανάστευσης, οι «εργολάβοι – γκαλοπατζήδες» τον παρουσιάζουν ως τον εκλεκτό των Αθηναίων.

Για να μη μείνει δε καμία αμφιβολία για τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούνται, ταυτόχρονα «εξαφανίζουν» τον Ηλία Κασιδιάρη που δεν περνά κατά τους «επιστήμονες – δημοσκόπους» στο δεύτερο γύρο, παρ΄ ότι και οι πιο ορκισμένοι εχθροί του αναγνωρίζουν ως φαβορί.

Δεν αποτελεί έκπληξη φυσικά πως ούτε ο επίσημος υποψήφιος του Σύριζα, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, εμφανίζεται να έχει την παραμικρή τύχη. Οι «κατασκευαστές» των ερευνών, όμως, δεν «χαμπαριάζουν» από αυτά, γι’ αυτό και δεν διστάζουν να εκτίθενται. Όπως στη συγκεκριμένη «έρευνα», όπου ενώ εμφανίζονται να περνούν στο δεύτερο γύρο (πρώτος και δεύτερος αντίστοιχα) οι Γιώργος Καμίνης και Νικήτας Κακλαμάνης, στην «παράσταση νίκης» εμφανίζεται ως «φαβορί» ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, παρ’ ότι κατά την ίδια «μέτρηση» δεν περνά καν στο δεύτερο γύρο!

Περίεργα ευρήματα

Το πιο απίστευτο που ξεπερνά κάθε όριο και δοκιμάζει τη λογική μας, είναι πως στη δημοσκόπηση της Metron Analysis, ο σημερινός δήμαρχος εμφανίζεται να έχει διεισδυτικότητα σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα!

Χωρίς ίχνος ντροπής προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον κ. Καμίνη ψηφίζουν το 12% των ψηφοφόρων του Σύριζα και το 5% των ψηφοφόρων (του 2012) των ΑΝΕΛ! Προφανώς όλοι αυτοί οι δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόροι έχουν εκτιμήσει, εκτός από το «έργο» και τις «μάχες» του δημάρχου κατά του μνημονίου και της τρόικας.

Για να δείξουν μάλιστα πόσο «δημοφιλής» είναι ο σημερινός δήμαρχος του… δίνουν και 2% από το ΚΚΕ. Για να συμπληρωθεί δε η φαρσοκωμωδία, τον κ. Καμίνη εμφανίζουν να ψηφίζεται από το 16% των οπαδών, το 70% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ… Κάπως έτσι φτάνουμε στο 20% που του δίνουν ως πρόθεση ψήφου. Πάλι καλά που δεν τον έβγαλαν δήμαρχο από τον πρώτο γύρο…

Ποια άλλη απόδειξη χρειάζεται για να γίνει αντιληπτό ότι πρόκειται για «στημένες δημοσκοπήσεις», όπου είτε με παραπλανητικές ερωτήσεις αποσπώνται οι επιθυμητές απαντήσεις είτε τα «στοιχεία» έχουν ήδη βγει από πριν;

Έτσι βγαίνουν απίθανα και έξω από κάθε πραγματικότητα που ζει ο κάθε πολίτης, ευρήματα, όπως ότι είναι «ντέρμπι» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα οι προσέχεις εθνικές και ευρωβουλευτικές εκλογές ή ότι τους «58» της «Ελιάς» θα μπορούσαν να ψήφιζαν ως και 17,5% του εκλογικού σώματος.

Οι πολίτες βέβαια έχουν καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι τους, γι’ αυτό και οι περισσότεροι δεν απαντούν καν στο τηλέφωνο ή… διαλοστέλνουν τους υπαλλήλους των εταιρειών, ενώ και από αυτούς που απαντούν, πολλοί, αν δεν δίνουν παραπλανητικές απαντήσεις αρνούνται να αποκαλύψουν την επιλογή τους. Έτσι προκύπτουν άλλωστε  τα υψηλά ποσοστά «αδιευκρίνιστης ψήφου» (περί το 30%) που καταγράφονται σχεδόν σε όλες τις έρευνες.

Ανεξάρτητα όμως από αυτό, είναι αδιανόητο να συνεχίζεται αυτή η ξεδιάντροπή εξαπάτηση των πολιτών, καθώς αγγίζει πια το χώρο του Ποινικού Δικαίου. Γι΄ αυτό και επαναλαμβάνουμε ότι είναι απαραίτητο να παρέμβει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, διατάσσοντας έρευνα, για το αν τηρούνται οι διεθνείς προδιαγραφές στη διενέργεια των εν λόγω μετρήσεων. Αλλά και η επόμενη αντιμνημονιακή κυβέρνηση θα πρέπει να ερευνήσει όλο αυτό το βρώμικο κύκλωμα, καθώς μάλιστα οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες είναι κρατικοδίαιτες…"
 
 
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...