Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Πιο συγκλονιστική και από την Μάχη των Θερμοπυλών, η Μάχη της Αθήνας...


Aπό τον Ian Ford
 
Η Μάχη της Αθήνας, πιο συγκλονιστική και από την ιστορική Μάχη των Θερμοπυλών!
Αυτή θα κρίνει και το αποτέλεσμα των Εθνικών εκλογών- τίποτε λιγότερο.

Οι Σαμαράς και Βενιζέλος ρίχνουν στην μάχη 3 διαφορετικά πρόσωπα σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ: Σπηλιωτόπουλος, Κακλαμάνης και ο Τίποτας Καμίνης, έχουν σαν αποστολή να φράξουν τον δρόμο στον Σακελλαρίδη, την μοναδική σωστή επιλογή του Αλέξη Τσίπρα μετά από ένα σερί με απίστευτες παπαριές που έχει κάνει το παληκάρι.
Ακόμη και τα παγκάκια που ξήλωσε ο Καμίνης- ώστε να μην βρίσκουν καταφύγιο οι άστεγοι- γνωρίζουν πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει τον Δήμο τς Αθήνας θα πηγαίνει καβάλα στο άλογο για την εξουσία ως (το αργότερο) την Άνοιξη του 2015.
Όλα λοιπόν τα λεφτά του συστήματος θα πέσουν στην μάχη της Αθήνας.
Εδώ όπου ο ανύπαρκτος Καμίνης, ο οποίος υπήρξε προσωπική επιλογή του ΓΑΠ, έστελνε τις μάνικες για να καθαρίσουν τις γέφυρες από τα χαρτόκουτα των αστέγων.
Αυτόν τον τύπο παρουσιάζουν νικητή τα πέτσινα gallop. Όταν καεί το χαρτί Καμίνη-που θα καεί πολύ σύντομα-οι δημοσκόποι της συμφοράς θα δίνουν πρώτο τον Αρούλη, που από τις σάουνες του Χίλτον ονειρεύεται την δημαρχία της Αθήνας.
Κι αν και ο Άρης αποτύχει στο να κόψει το δρόμο στον Σακελλαρίδη θα μένει ο Νικήτας Κακλαμάνης να αντιμετωπίσει τον Σακελλαρίδη.
3 εναντίον ενός. 
Κι όταν αυτοί οι 3 βγουν από την μέση, η παράγκα του Μαξίμου που στηρίζει την Χρυσή Αυγή θα τραβήξει τον άσο του Κασιδιάρη για να εξουδετερώσει τον Σακελλαρίδη.
Είναι όμως δυνατόν οι Αθηναίοι να ψηφίσουν τον άνθρωπο που στηρίζει ο Βενιζέλος-ο οποίος τους άρπαξε τα σπίτια και τις περιουσίες τους με το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ; 
Αν δεν τον γνωρίζετε, ο Βενιζέλος και ο τυχοδιώκτης Πάστορας Κουβέλης στηρίζουν τον Καμίνη.
Ποιος Αθηναίος θα ψηφίσει τον εκλεκτό αυτών των δύο;
Όσο για τον Σπηλιωτόπουλο, απ΄ όπου κι αν πέρασε τον συνόδευαν τα ακριβά γούστα και οι σπατάλες. 
Θέλουν έναν τέτοιο δήμαρχο οι Αθηναίοι; Ή μήπως θέλουν τον Νικήτα Κακλαμάνη που είναι διαχρονικά αφοσιωμένος στον Αντώνη Σαμαρά, παρά τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του.
Λοιπόν το παιγνίδι των συμφερόντων στην Μάχη της Αθήνας θα είναι πιο σκληρό και πιο βρώμικο από ποτέ.
Στο στόχαστο όλων βρίσκεται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Είναι ο άνθρωπος πάνω στον οποίο ο Τσίπρας ποντάρει τα ρέστα του για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
Η κοινή φωτογραφία των Τσίπρα-Γαβριηλίδη στην ιστοσελίδα των NYT το βράδι των εκλογών σε περίπτωση που ο Σακελλαρίδης κερδίσει τον δήμο της Αθήνας, θα είναι ο εφιάλτης των Σαμαρά-Βενιζέλου αλλά και της Μέρκελ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...