Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των Wikileaks για τον Πάνο Καμμένο...



20120408-225116.jpg Τα απίστευτα στοιχεία που ήλθαν στο φως μέσω της εφημερίδας “Δημοκρατία” και αναφέρονται σε τηλεγραφήματα των Wikileaks που περιγράφουν επαφές του Πάνου Καμμένου με Αμερικανούς αξιωματούχους, σόκαραν ακόμα και εμάς. Παρά το ότι παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις Καμμένου από την εποχή της εξεταστικής για τη Siemens και έχουμε εκτιμήσει αρκετές πτυχές του αγώνα του, δεν τον είχαμε εξιδανικεύσει αφού και αυτός ήταν μέλος του πολιτικού συστήματος όλα αυτά τα χρόνια.
Μετά όμως....

από αυτές τις αποκαλύψεις, οφείλουμε να πούμε ότι ακόμα και οι Αμερικανοί θα πρέπει να έμειναν έκπληκτοι. Έκπληκτοι, διότι μέχρι σήμερα, όπως φαινόταν από τα προηγούμενα τηλεγραφήματα που έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητας, κάθε Έλληνας πολιτικός που προσέγγιζε τον Αμερικανικό παράγοντα, είχε ως σκοπό την …επίδειξη υποτέλειας και Εθνικής μειοδοσίας! Θυμηθείτε τις αποκαλύψεις για τον ΓΑΠ και την προθυμία του να κάνει φύλλο και φτερό τα συμφέροντα της Ελλάδας…
Ειδικά όμως για τους γαλάζιους που έχουν αναφερθεί εως σήμερα στα Wikileaks, υπήρχαν τρία κοινά στοιχεία (και μιλάμε για εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ έτσι;)
1. Πλειοδοτούσαν στην συκοφαντία κατά του Καραμανλή, την ίδια στιγμή που ήταν
κυβέρνηση!!
2. Συκοφαντούσαν συναδέλφους τους, υπουργούς! (π.χ. Παυλόπουλος)
3. Αδιαφορούσαν παντελώς για την πατρίδα τους! Δεν ζήτησαν απολύτως τίποτα για την χώρα, αντίθετα κοίταζαν να πλασάρουν το τομάρι τους ως πιστό γυμνοσάλιαγκα, έτοιμο για κάθε “παραχώρηση”!

20120408-232849.jpgΦανταστείτε λοιπόν την περίπτωση του Καμμένου και πόσο μεγάλη έκπληξη θα ένιωσαν, που για πρώτη φορά, Έλληνας πολιτικός και δη “Δεξιός”, μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή, αντί να τους δηλώνει υποτέλεια και να θάβει τον “κακό Καραμανλή” και όποιον υπουργό του κάπνιζε, πήγαινε και ζητούσε χάρες για την πατρίδα του!!
Δηλαδή έχουμε την άκρως αντίθετη συμπεριφορά από όλους τους κρετίνους, τους γυμνοσάλιαγκες και εμετικούς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες που παρήλασαν από την πρεσβεία…
Σύμφωνα λοιπόν πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ο Πάνος Καμμένος στις τρεις συναντήσεις του με τους Αμερικανούς, δύο ως υπουργός και μία ως βουλευτής έκανε τα ακόλουθα:
1. Ως υπουργός: Ζήτησε να πιέσουν την Τουρκία, ώστε να ανακοπεί το ρεύμα των λαθρομεταναστών που έπνιγε την Ελλάδα! Δηλαδή το πρόβλημα που σήμερα όλοι, μα όλοι ανακαλύπτουν ασθμαίνοντες με κωμικές επιχειρήσεις σκούπα και δηλώσεις, ο Καμμένος το είχε θέσει ως υπουργός ακόμα και στους μόνους που ήταν σε θέση να πιέσουν ουσιαστικά την Τουρκία!
2. Ως υπουργός: Ζήτησε την συμβολή των Αμερικανών στην αναδιάρθρωση του Λιμενικού. Προφανώς κατά τα πρότυπα της πανίσχυρης Αμερικανικής Coast Guard που θεωρείται η πλέον αποτελεσματική στον πλανήτη. Κατά διαβολική σύμπτωση τώρα, εδώ στο Ολυμπία πριν από 3 σχεδόν χρόνια, είχαμε δημοσιεύσει αποκλειστικά βίντεο για την αναβαθμισμένη δράση του Λιμενικού Σώματος που πραγματικά είχαν θωρακίσει το Αιγαίο! Είχαμε εκφράσει μάλιστα τον θαυμασμό και την έκπληξη μας για αυτή την (πρωτοφανή κατά τη γνώμη μας) νέα δομή λειτουργίας!
Δείτε τι γράφαμε στις 10/8/2009, όπου δίναμε ειδικά συγχαρητήρια στον Καμμένο, καθώς και τα εκπληκτικά βίντεο: http://olympia.gr/2009/08/10/frontex-aegean-war/
Οι επαφές του λοιπόν, δεν ξέρουμε εάν ευόδωσαν, το αποτέλεσμα πάντως εξηγείται από το πάθος που είχε ο άνθρωπος για να κάνει την δουλειά του. Ενδεικτικά, σύμφωνα και με τα στοιχεία που μετέδωσε προχθές ο Κ. Χαρδαβέλας στο Newsbomb.gr εκείνη την εποχή ο αριθμός αυτών που έμπαιναν λαθραία δια θαλάσσης, αναχαιτίσθηκαν κατά 80%!!!
3. Στην τρίτη συνάντηση ως βουλευτής, ο Καμμένος έκανε την …γαλάζια έκπληξη! Ενώ είναι γνωστό ότι επί κυβέρνησης Καραμανλή, ο κάθε πικραμένος βουλευτής ή υφυπουργός έβριζε και κάποιον υπουργό (ενώ κάποιοι υπουργοί έθαβαν τον κακό Καραμανλή), ο Καμμένος φέρεται (πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα) να πλέκει το εγκώμιο του τότε υπουργού…Μεϊμαράκη! Σε τέτοιο βαθμο μάλιστα που οι Αμερικανοί να λένε ότι θα ήθελε να γίνει υφυπουργός του!
Θυμηθείτε μόνο τι ειχε βγει στα Wikilieaks π.χ. για Σταϊκούρα και Τζιτζικώστα. Τι έλεγαν για τον Καραμανλή και Παυλόπουλο (ως κυβερνητικοί βουλευτές!) και κάντε τις συγκρίσεις σας.
Εν κατακλείδι, δεν ξέρουμε εάν το δημοσίευμα το επεδίωξε ο Καμμένος να βγει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά πραγματικά κάθε Έλληνας πρέπει να νιώσει μία νότα αισιοδοξίας που υπάρχει τουλάχιστον ΕΝΑΣ πολιτικός, που σύμφωνα πάντα με τους ίδιους τους Αμερικανούς αντί να δίνει όρκους υποτέλειας, προσπαθούσε να προασπίσει έμπρακτα τα συμφέροντα της Ελλάδας.
Άσε που… ανακαλύψαμε και έναν γαλάζιο μή Καραμανλοφάγο!
Εύγε Πάνο. Τίποτα εντέλει δεν είναι τυχαίο ή ουρανοκατέβατο.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...