Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ;;;


Το Ναζιστικό Ουκρανικό κόμμα πρωτοστατεί στις μεγάλες ταραχές που λαμβάνουν χώρα αυτήν τη στιγμή στην Ουκρανία, το τελευταίο προπύργιο πριν το μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας τον Καύκασο και τη μοναδική δίοδο της Ρωσίας στη Μεσόγειο Θάλασσα μέσω της Κριμαίας...

Οι φασίστες Νεοναζί γνήσιοι απόγονοι των συνεργατών των SS του Γ΄Ράιχ οδηγούν την Ουκρανία στις φλόγες του εμφυλίου πολέμου, υπό τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και όλη την γηραιά Ήπειρο σε δυσάρεστες μνήμες εν έτοι 1939...

Η απάντηση της Ρωσικής Αρκούδας εφόσον απειληθούν οι Ρωσόφωνοι πληθυσμοί της Ανατολικής Ουκρανίας αλλά
και η ναυτική της βάση στην Κριμαία, θεωρείται δεδομένη, καθότιν ο Πούτιν κάθε άλλο παρά ηλίθιος είναι...!!!

Γνωρίζει πολύ καλά ο Ρώσος πρόεδρος και το επιτελείο του, ότι κατ ουσίαν το ΝΑΤΟ εκτελεί κυκλωτική κίνηση έναντι της Ρωσίας, που αντιστέκεται σθεναρά στην σχεδιαζόμενη εδώ και πολλά χρόνια Παγκοσμιοποίηση...!!!

Στα πλαίσια αυτής της κίνησης Αμερικανικά καταδρομικά έχουν εισέλθει ήδη στην Μαύρη Θάλασσα υπό την ανοχή της Τουρκίας, που πιστεύει ότι θα προστατευτεί από τις Νατοικές δυνάμεις, όταν και εφόσον ξεσπάσει η οργή της Ρωσικής Αρκούδας και στα πλαίσια της καλής συνεργάτιδος Τουρκίας έρχονται ήδη τα πρώτα ανταλλάγματα που αφορούν την Κύπρο και το Αιγαίο...!!!

Μεγάλο επίσης κομμάτι του Αμερικανικού στόλου έχει επιστρέψει ξανά έξω απο την Συρία, όπως και στα στενά του Ορμούζ, αλλά και στην Κινεζική θάλασσα εκτελώντας κυκλωτικές κινήσεις έναντι των εχθρών της παγκοσμιοποίησης...!!!

Αυτό το μεγάλο που πλησιάζει, δεν θα έχει καμία σχέση με ότι έχει δει ανθρώπινο μάτι πάνω στον πλανήτη Γαία...!!!

Οι Αγιορείτες Πατέρες έχουν πολλάκοις προειδοποιήσει για τα μεγάλα γεγονότα που ο Θεός θα επιτρέψει να λάβουν χώρα, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι εξ υμών, ζούμε σε έναν εικονικό κόσμο αδυνατώντας να αντιληφθούμε την σκληρή πραγματικότητα που έρχεται να μας διδάξει ότι οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!!!!!

Ας μας λυπηθεί ο Θεός αν και δεν αξίζουμε τον οίκτο του...!!!

Θα προσπαθήσουν να σας τα πάρουν όλα !!!!! Σπίτια, χωράφια, μαγαζιά !!!!! Αλλά δεν θα προλάβουν !!!!! Θα τους προλάβουν αυτούς τα γεγονότα !!!!! Η τιμωρία τους θα είναι βαρύτατη !!!!!

Γ.Παίσιος 1992 Α.'Ορος

Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...