Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ SITE ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΡΟΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ “ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”- ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!


Τις τελευταίες ώρες φιλοκυβερνητικά site που φέρεται να φωτογραφίζονται εδώ και καιρό στο διαδίκτυο σε ανάμειξη με τραπεζικά σκάνδαλα από τις δικογραφίες που υπάρχουν στην εισαγγελία(δημοσιογράφοι και εκδότες τους)αλλά και εφημερίδες δημοσίων εργολάβων της...
χώρας(με εκατοντάδες εκατομμύρια δανειοδοτήσεων από τραπεζικούς εγχώριους κολοσσούς) προαναγγέλλουν με τυπικά και δεοντολογικά ύστερο τρόπο τις αποφάσεις της ανακριτικής διαδικασίας και της δικαιοσύνης. Τα ΜΜΕ, κυρίως ηλεκτρονικά, κάνουν λόγο για απαγόρευση της Χ.Α στις εκλογές. Ανεξαρτήτως εαν η παράταξη που “δικάζεται” πριν από το ακροατήριο είναι η ακροδεξιά(και ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ να ήταν το ίδιο θα λέγαμε), παράγοντες της δικαιοσύνης αλλά και του νομικού κόσμου κάνουν λόγο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για συνταγματική εκτροπή με δημοσιογράφους, τρωκτικά και παρελκόμενα της Συγγρού να προκαθορίζουν εξελίξεις που μόνον οι ανώτατες δικαστικές αρχές της χώρας και του εισαγγελικού κλάδου μπορούν ανεπηρρέαστα να επιβάλλουν.

Κατά τις ίδιες πηγές μας αυτές οι αναφορές έχουν άρρηκτη σχέση με προμηνύματα δουλεμένων και αναξάρτητων δημοσκοήσεων που δείχνουν την Χ.Α πολύ ψηλά στις εκλογικές προτιμήσεις και στις δημοτικές αλλά και στις ευρωεκλογές με ποσοστά κοντά στο 20%.

Τα συστημικά μέσα επικαλούνται πόρισμα για τους βουλευτές της ΧΑ, στα οποία δεν έχουν ακόμα απαγγελθεί κατηγορίες και ζητείται άρση της ασυλίας για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Δηλαδή για τους Ελένη Ζαρούλια, Νίκο Κούζηλο, Μιχάλη Αρβανίτη, Αντώνη Γρέγο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Δημήτρη Κουκούτση και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.

Αντίστοιχα γίνεται λόγος για την δράστη των ανακριτριών πουζητούν άρση της ασυλίας για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση για τους βουλευτές. Ζητούν επίσης άρση της βουλευτικής ασυλίας για τον ήδη υπόδικο βουλευτή Νίκο Μιχο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και συγκεκριμένα για κατοχή 2,4 γρ. ινδικής κάνναβης. Όπως και για τον προφυλακισμένο βουλευτή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρ. Παππά, για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο εκκλησιαστικά βιβλία που χρονολογούνται από το 1830.

Το σκεπτικό-κατά τις ίδιες αναφορές- που περιέχεται στο πολυσέλιδο πόρισμα (190 σελίδες) το οποίο συνέταξαν οι ανακρίτριες κυρίες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου και ειδικά οι αναφορές ότι «στοχεύουν στη δια της βίας επικράτηση των αρχών και θέσεων» τους εκτιμάται ως το κατάλληλο υπόστρωμα για να τεθεί εκτός νόμου το νεοναζιστικό μόρφωμα που, όπως επισημαίνεται, είχε από την ίδρυσή του «χαρακτήρα ιδεολογικής καθοδήγησης προς τον εθνικοσοσιαλισμό».

Το πόρισμα χαρακτηρίζεται από τα ίδια ΜΜΕ “καταπέλτη ενώ αναφέρεται ότι από την ως τώρα ανακριτική έρευνα φέρεται να έχουν προκύψει τα εξής:

“Η οργάνωση ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 από τον μέχρι σήμερα αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο με μικρό αριθμό ομοϊδεατών και είχε χαρακτήρα ιδεολογικής καθοδήγησης προς τον εθνικοσοσιαλισμό με σαφείς αναφορές στο τρίτο Ράιχ, τον Χιλτλερ και τα SS.

Η ΧΑ διαθέτει κάθετη ιεραρχική δομή με βάση την οποία λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια με κατανομή καθηκόντων και αρμοδιοτήτων που αφορούν στη διάδοση των θέσεων και των ιδεών της και στην εκπαίδευση των μελών της.

Τα μέλη κάθε τοπικής οργάνωσης φέρονται να καλούνται σε κάθε δράση ή εκδήλωση της οργάνωσης με SMS που έχουν εμπιστευτική διαβάθμιση όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των ήδη κατηγορουμένων.

Μάλιστα, οι δύο ανακρίτριες επικαλούνται στο σχετικό αίτημά τους σειρά πειστηρίων ηλεκτρονικών, κυρίως, (βίντεο και φωτογραφίες) από τα οποία προκύπτει ότι ο αρχηγός και οι βουλευτές χαιρετούν ναζιστικά.

Σε ό,τι αφορά τη στρατιωτική δομή της οργάνωσης, οι κυρίες Κλάπα και Δημητροπούλου επικαλούνται στοιχεία που δείχνουν ότι ομάδες μελών της ΧΑ μετέχουν σε παρελάσεις με στρατιωτικό βηματισμό, προχωρούν συντεταγμένα και φορούν ίδια ρούχα που έχουν ως σήμα τον μαίανδρο ή άλλα σύμβολα”.

Πάντως δημοσιογραφικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ αναφέρουν ότι οι νομικοί παραστάτες της Χ,Α είναι ετοιμοι για μια ακόμα αγωγή κατά συγκεκριμένων δικαστικών λειρουργών που θα δημιουργήσει αίσθηση.
makeleio
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...