Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΦΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ!


ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
Ο πανικός του Μαξίμου γι αυτά που έρχονται επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά από τις ....
σπασμωδικές κινήσεις που εισηγούνται να κάνει ο Σαμαράς. Έτσι, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ έχει...
διαγράψει πάρα πολλούς βουλευτές, τώρα θέλει να απευθύνει ανοικτό προσκλητήριο σε όλους όσοι ασπάζονται τις διαχρονικές αρχές της ΝΔ!
Το προσκλητήριο που θα απευθύνει η ηγεσία του κόμματος θα γίνει στα πλαίσια της επιχείρησης ανασυγκρότησης και ανασύνταξης που ξεκινά ο Αντώνης Σαμαράς στις 4 Οκτωβρίου ημέρα κατά την οποία συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Η σημερινή ηγεσία της ΝΔ τιμά την επέτειο του κόμματος με δυο κεντρικές εκδηλώσεις: η μια θα γίνει το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στην Χαλκιδική, όπου έγινε και το πρώτο συνέδριο της ΝΔ υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και η δεύτερη θα γίνει στην Αθήνα, στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Οι εκδηλώσεις αυτές, δίνουν μια νέα δυναμική και σηματοδοτούν, όπως τονίζουν κεντρικά στελέχη της ΝΔ, το πρώτο βήμα για τη μετά κρίση εποχή. Και όπως τονίζουν κορυφαίοι κομματικοί παράγοντες, «είναι εθνική ανάγκη να κρατηθεί η ΝΔ ισχυρή».
Ο σκοπός εκτός από το άνοιγμα στην κοινωνία, είναι να παραβρεθούν και όσοι είτε από δική τους ευθύνη, είτε με επιλογές και λάθη της ηγεσίας, βρέθηκαν εκτός ΝΔ ή αποστασιοποιήθηκαν. Ονομαστικές προσκλήσεις δεν θα υπάρξουν, αλλά η πρόσκληση είναι «ανοικτή» και η βασική επιδίωξη είναι να συστρατευτούν γύρω από τη σημερινή ηγεσία στην παρούσα φάση, μικρά και μεσαία στελέχη που δίνουν καθημερινά το παρών στην κοινωνία.
Σας έπεσαν τα... μαλλιά από τις γκάφες του Μαξίμου; Και που να δείτε τι γκάφες θα διαπράξουν όσο πλησιάζουν οι εκλογές... 
 
 http://fimotro.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...