Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Αμερικάνοι προαναγγέλλουν την διάλυση της Τουρκίας: ΑΡΘΡΟ βόμβα της WSJ, ζητά εγκατάλειψη της Τουρκίας και συμμαχία με τους Κούρδους!


wpid-20140913090723

Φαινεται οτι οι σφαγές και οι θηριωδιες των Τούρκων και των τσετων τους, δεν μπορούν πλεον να κρυφτούν κάτω απο το χαλί του μαύρου χρήματος των λομπις.

Τα λομπις που εδώ και δεκαετίες εξαγόραζαν συνειδήσεις στην Ουάσιγκτον, ωστε να εξυπηρετείται η τουρκικη θηριωδία σε ολα τα επίπεδα.
Σε ενα άρθρο – σταθμό για...
τα δεδομένα της Αμερικής, η WSJ καλεί τις ΗΠΑ να αποσύρουν άμεσα την στρατιωτική τους βάση απο την τουρκια και να την μεταφέρουν στο… Κουρδισταν!



Στο βαρύ κατηγορώ του αρθρογράφου, αναφέρονται οι αποκαλύψεις του τ. Αμερικανού πρέσβη, που είχε αποκαλύψει πως οι ισλαμοφασιστες δρούσαν με την απόλυτη στήριξη της Τουρκίας. Το πιο ενδιαφερον σημείο όμως, ειναι η αποκήρυξη της Κλιντον, μαζί με την Τουρκια. Στο “κατηγορώ” της εφημερίδας, εκτος απο την άρνηση της Τουρκίας να δώσει την βάση για βομβαρδισμούς κατα των ισλαμοφασιστων, αναφέρονται δυο στοιχεια φωτιά:
– Η στήριξη του Μορσι και της μουσουλμανικής αδελφότητας!
– Η στήριξη της Χαμάς!
Οι δυο δυνάμεις στην Μ.Α. οι οποίες είχαν και την απόλυτη στήριξη της Κλιντον!
Εαν αυτο το άρθρο δεν εξυπηρετεί κάποιες σκοπιμότητες (Π.χ. Να πάρουν μπατζετ απο κάποιο λόμπι τουρκοφρονων), τότε η WSJ μόλις ανακοίνωσε την διάλυση της Τουρκίας.
 
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...