Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ερχονται καταιγιστικες εξελιξεις στην Χώρα μας - Η Συγκυβέρνηση τρέμει κυριολεκτικά!


Προβληματισμος εχει ξεσπασει στην Ελληνικη Κυβερνηση ,αλλα χωρις να θελουν να το δείξουν, απο τις διεθνείς εξελίξεις, και κυριως απο τις πολεμικες συγκρουσεις 

στην Συρια,Λιβυη,Ιρακ, οπου η Ελλαδα αρχιζει να αισθανεται περικυκλωμενη απο πολλα θερμα μετωπα ,που μπορουν αμεσα και να μας επηρεάσουν. 
Ομως... η Συγκυβέρνηση ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, τρεμει κυριολεκτικα,και εχουν χασει τον υπνο τους απο το φλεγον Ουκρανικο προβλημα ,αφου με την αστοχη και σχεδον εχθρικη εξωτερικη πολιτικη μας προς την Ρωσια, καταφεραμε να στοχοποιηθούμε απο την Ρωσια.

Η ΕΥΠ εχει προειδοποιηση την Ελληνικη Κυβερνηση οτι η Χώρα μας εχει γινει κεντρο απο πολλες ξενες Μυστικες Υπηρεσιες,και δεν μας παρακολουθουν μονο! Η Χωρες αυτες ειναι, ΗΠΑ, Μεγαλη Βρετανια, ΙΣΡΑΗΛ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, Αλβανια, Σκοπια, Ιραν, και μετα απο αρκετα χρονια σχεδον απο το 1989-90 οι Μυστικες Υπηρεσιες της Ρωσιας μας εχουν σε στενη παρακολουθήση, με ενα καλο και οργανωμενο σχεδιο, που εχει σαν σκοπο να πληξουν την Συγκυβέρνηση, και να φερουν μια πολιτικη ασταθεια στην χώρα μας, οπου θα φερει αλυσιδωτες αντιδρασεις, και σε δυσμενή θέση και τις χωρες της ΕΕ. Ως γνωστόν η Ελλαδα κρεμεται σε μια κλωστη λογω της δυσμενης οικονομικης κρισης που εχει φερει την Χωρα μας στα προθυρα της χρεοκοπιας!

Το σχεδιο τον Ρωσων ειναι απλο,Ελλαδα και Βουλγαρία ειναι αυτην την στιγμη ο πιο αδυναμος οικονομικος κρικος στις Χωρες της ΕΕ, και μια κοινωνικη αναταραχή, αλλα και πολιτικη ασταθεια ,θα κλονίσει και τα γερα οικονομικα θεμελια των Χωρών του βορρα! Δεν ειναι τυχαιο οτι το εμπαργκο της Ρωσιας στα αγροτικα προιοντα που προερχονται απο τις Χωρες της ΕΕ, θα επλιτε περισσοτερο την Ελλαδα! Και πολυ φοβαμαι οτι τα χειροτερα ερχονται,δεν ειναι τυχαιο οτι μεγαλα Ρωσικα τουριστικα γραφεια χρεοκοπούν στην μεση του καλοκαιριου, πλήτ τοντας τον Ελληνικο τουρισμο! Το οργανωμενο σχεδιο τον Ρωσων στην Βουλγαρια θα ελεγα οτι παει πολυ καλα.

Η βουλγαρια ειναι μια χωρα που ιστορικα συνδέεται γεωπολιτικα με την Ρωσια παρα με την Χωρες της Δυσης, η Βουλγαρία ειναι μελος της ΕΕ, αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει οφεληθεί οικονομικα, και οι ρυθμοι της αναπτυξης της ειναι χειροτεροι και απο την Αλβανια. Η Βουλγαρικη κοινωνια βραζει απο την συνεχιζομενη εξαθλίωση,φτωχεια,ανεργια. Στο πολιτικο επιπεδο η κυβερνηση ειναι αδυναμη, και μετα απο την ομη παρεμβαση τον Βρυξελων για την ακύρωση του αγωγού South Stream με την Ρωσια, τα κομματα της αντιπολιτευσης συγκρούονται σφόδρα με την κυβερνηση, γιατι εχουν καταλαβει οτι εχουν μπει στη μεση της αντιπαραθεσεις της ΕΕ και ΗΠΑ με την Ρωσια, βαζοντας σε κινδυνο τα εθνικά τους συμφέροντα!

Εδω στην Ελλαδα ο Υπουργος Αμυνας Αβραμοπουλος που ολο τυχαια θα γινει ο νεος επιτροπος της Χωρας μας στης Βρυξελες, αλλα οχι μονο αυτο, συμφωνα με διαφορα δημοσιευματα θελουν τον Αβραμοπουλο να τον προωθουν στην θεση του αντιπροεδρου της ΕΕ, γιατι αραγε? Μηπως της καλης και υπακοης διαγωγης που εδειξε η Συγκυβέρνηση στις εντολες τις Γερμανιας! Ο Υπουργος Αμυνας Αβραμοπουλος αυτες τις μερες βρισκεται εκτακτος στην Αμερικη, εχοντας συναντησει με τον Αμερικανο Υπουργο Αμυνας. Ο λογος αυτης της επισκεψης ειναι ο πανικος της Συγκυβερνησης με την συνεχιζόμενη κρίση στην Ουκρανια, που μας εχει φερει σε άμεση αντιπαραθεση με την Ρωσια, και δευτερον, να παρακαλεσουμε σαν επαίτες την Αμερικη να μας παραδώσουν οτι αχρηστο οπλικο τους συστημα τους περισεύει, αφου λεφτα δεν υπαρχουν ουτε για αγορα πυρομαχικων στο Ελληνικο Στρατο!

Εντωμεταξύ η Ρωσια δεν εχει ξεχασει την περιοδο 2004-2009 οπου ήταν πρωθυπουργός ο Καραμανλης! Γιατι την περιοδο αυτην οι σχεσεις μας με την Ρωσια ηταν πολυ καλες, με μεγαλες οικονομικες συμφωνιες στον τομεα του τουρισμου,ενεργειας,εξαγωγων,και αγορα οπλικων συστηματων. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι η φιλορωσικη σταση της τοτε Κυβερνησης Καραμανλη, εκνευρισε τοσο πολυ την ΗΠΑ,οπου πρακτορες της CIA παρακολουθούσαν το πρωθυπουργικο γραφειο, και διαφορους Υπουργους! Σε διαφορα δημοσιευματα γραφτηκαν οτι η Ρωσια προειδοποιησε την ΕΥΠ, και τον ιδιο τον πρωθυπουργο,οτι υπαρχει σχεδιο δολοφονιας του! Μαλιστα πολυ θα θυμομαστε οτι την περιοδο τον εκλογον 2008-9, ο Καραμανλης στις προεκλογικες ομιλιες του να δειλώνει οτι αν κερδισει η ΝΔ θα εφαρμοσει σφιχτη οικονομικη πολιτικη και λιτοτητα, αφηνοντας αφωνους και τους ιδιους τους συνεργατες του στην ΝΔ. Ολοι γνωριζουμε οτι σε προεκλογικη περιοδο αν θελεις να κερδισεις τις εκλογες,δεν τολμας να αναφερεις στην Ελλαδα τον ορο λιτότητα! Παρα κανεις το αντιθετο τασης στον λαο τα παντα,οπως πχ λεφτα υπαρχουν! Παπανδρεου! Και βγαινεις πρωθυπουργος!

Σιγουρα θα σας είχε παραξενέψει το οτι μας παρακολουθουν χωρες οπως το Ιραν, Αλβανια,Σκοπια! Ας τα παρουμε απο την αρχη. Η αλβανια εχει αρχισει δειλα δειλα να μας παρακολουθει μετα τον πολεμο στο Κοσοβο, οταν χαρης το ΝΑΤΟ καταφεραν να κανουν το Κοσσυφοπέδιο ανεξαρτητο κρατος! Τοτε τους μπηκε η ιδεα της Μεγαλης Αλβανιας και σε αυτο βοήθησαν η μαχητες του UCK οπου καποια στελεχη τους επανδρωσαν το Αλβανικο Στρατο, και τις μυστικες υπηρεσιες! Ξαφνικα η Αλβανια θετει θεμα για την δήθεν περιουσιες τον Τσαμιδον στην Ελλαδα, και εγείρει εδαφικες διεκδικησεις απο την Ελλαδα,απο την Ηπειρο μεχρη και τα Ιονια νησια! Φυσικα για ολα αυτα βοήθησαν τους Αλβανους και εβαλαν το χερακι τους ποιοι αλλοι?! η Τουρκια! Η Τουρκια τα τελευταια 10 χρονια Συνεργάζεται με τον Αλβανικό Στρατο ,μαλιστα η Αλβανια εχει παραχωρησει και ναυτικες βασεις στην Τουρκια απεναντι απο την Κερκυρα,και τωρα που σε αυτην την περιοχη βρεθηκε και μεγαλη φλεβα πετρελαιου, η Αλβανια εχει αρχισει να αμφισβητει και τα θαλασσια συνορα μας!

Τα Σκοπια μας παρακολουθούν κυρίως στην Μακεδονια και Θεσσαλονικη, προσπαθώντας να εγειρουν θεμα για δηθεν χαμενα εδαφη που τα εχει προσαρτησει η Ελλαδα, για δηθεν Μακεδονικη μειονοτητα, και προσπαθουν εδω και χρονια να κανουν με αποτυχια καποια προβοκατσια! Το Ιραν εχει αρχισει να μας παρακολουθει οταν ξεκινησαμε τα κοινα αεροναυτικα γυμνασια με το Ισραηλ στην Κρητη και Πελοποννησο. Ειχαν γραφτει διαφορα δημοσιευματα οτι το Ισραηλ μας ζητησει την βοηθεια μας,γιατι διαθετουμε αντιαεροπορικα ρωσικα ιδια με αυτα του Ιραν,οπως π χ τα Tor M1, και το εδαφος μας ταιριαζει με τις πυρηνικες βασεις που θελουν να χτυπήσουν στο Ιραν.

Η Γερμανια αρχισε να μας παρακολουθεί απο την εποχη της πρωθυπουργιας Σημιτη! Και κυριος τους ένοιαζε να κερδισουν κερδοφορα συμβολαια απο την Ελληνικη Κυβερνηση προς χαριν της Γερμανικης βιομηχανιας πχ siemens, και οταν τους πηραμε χαμπαρι,γερμανοί πράκτορες φυγαδευσαν αρον αρον τον Χριστοφορακο! Τωρα η δραση τον Γερμανον πρακτορον ειναι να παρακολουθουν την Ελλαδα γιατι ανησυχουν για κοινωνικη αναταραχη και εξεγερση του Λαου. Και δευτερον παρακολουθούν και τον Συριζα γιατι ανησυχουν οτι μαλλον θα ανεβει στην εξουσια συντομα.

Φυσικα στον Συριζα το γνωριζουν,οπως ξερουν οτι και η ΕΥΠ τους παρακολουθουν,αλλα και η CIA! Δυστυχως η πατριδα μας κινδυνευει και εχει γινει θυμα για τα ξενα συμφεροντα, και η εδω πολιτικη μας ,όπως π χ η Συγκυβερνηση μας προβάλλει την ανασκαφη στην αμφιπολη μπας και ανεβει η δημοσιοτητα του Σαμαρα!

Σπυρος Πριφτης



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...