Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Θάνατος μυστήριο για 24χρονο Γιαννιώτη - γόνου γνωστής οικογένειας!



Αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στην Αμφιλοχία και ο οδηγός του έπεσε στο λιμάνι και πνίγηκε. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAmWCb-IfoaRrWzz4gWy2AkEVdUoCd2109FCwE3z5nOCu_RsqvEv7Ee1H7Z1ahy-Lth1t91hvNBOV9NQxi57-Mnre5g-IONFWF32U3zaD-kjLiJ7YLEkVc_gLS_aUtzCTFyh6gEJrxW-TK/s320/%25CE%2591%25CE%259C%25CE%25A6%25CE%2599%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A7%25CE%2599%25CE%2591.jpg
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, αλλά και πολίτες, με την τροπή που πήρε ένας απλός έλεγχος, μέσα στην πόλη της Αμφιλοχίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 24χρονος οδηγός, μόλις είδε το σήμα των Αστυνομικών, εγκατέλειψε το όχημα του και τρέχοντας, έπεσε στη θάλασσα. Ο άνδρας δεν άκουσε τις εκκλήσεις των αστυνομικών και των πολιτών και συνέχισε να κολυμπά. Αποτέλεσμα να πνιγεί, μέσα στον Αμβρακικό, στο λιμάνι της Αμφιλοχίας.

Επιτόπου έσπευσαν και άνδρες του λιμενικού, που δεν κατάφεραν να προλάβουν την τραγική κατάληξη και περισυνέλεξαν τελικά το πτώμα του οδηγού.
Μαρτυρίες πολιτών αναφέρουν πως ο νεαρός άνδρας, από τα Γιάννενα, πάλευε με τα κύματα στον Αμβρακικό χωρίς να σπεύσει σε βοήθειά του ούτε ένα σκάφος από αυτά που ήταν δεμένα στον λιμάνι της Αμφιλοχίας. Σύμφωνα με το λιμενικό, ιδιωτικό σκάφος με λιμενικό υπάλληλο και αστυνομικό, έφτασε στο σημειο, μέσα σε 10 λεπτά, αλλά ο νεαρός είχε ήδη πνιγεί...
Στο αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί κατι αξιοσημείωτο, γεγονός που προκαλεί προβληματισσμό στις Αρχές, σχετικά με την στάση του νέου.
Η επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αργά το απόγευμα της Δευτέρας έχει ως εξής:
Σήμερα στις 11:15, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας, από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ότι κάποιος άνδρας(αγνώστων στοιχείων) βούτηξε στη θάλασσα, έμπροσθεν κυκλικού κόμβου Αμφιλοχίας.
Συγκεκριμένα ο ανωτέρω αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου στη περιοχή του 94ου χιλιομέτρου Εθνικής οδού Αντιρρίου Αμφιλοχίας, ενώ κατόπιν ανέπτυξε ταχύτητα κινούμενος προς την πόλη.
Το όχημα του τελικά ακινητοποιήθηκε από προσωπικό του Σταθμού Τροχαίας και Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας και στη συνέχεια ο άνδρας εξήλθε του οχήματος και βούτηξε στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή.
Άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής και του Αστυνομικού Τμήματος επιβιβάσθηκαν σε ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος και κατόπιν έρευνας της θαλάσσιας περιοχής τον εντόπισαν να επιπλέει σε θέση πρόσθια, χωρίς τις αισθήσεις του.
Αφού τον περισυνέλεξαν, τον μετέφεραν στο λιμάνι και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Π.Π.Ν. Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ημεδαπό ηλικίας 24 ετών.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική αρχή Αμφιλοχίας.


http://www.epirusbook.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...