Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Προδότες πολιτικοί και άλλοι συνυπεύθυνοι


Το λάβαμε από αναγνώστη μας και σας το παραθέτουμε:

Περισσότερα από 40 χρόνια είχαν στη διάθεσή τους τα σημερινά κόμματα και οι περισσότεροι από τους πολιτικούς που αυτά ανέδειξαν, να κατανείμουν δίκαια τον παραγόμενο πλούτο. Να μοιράσουν δίκαια και αναλογικά τα φορολογικά βάρη. Να εγκαταστήσουν σοβαρό και όχι ληστρικό σύστημα Υγείας, Παιδείας, Διορισμών και όλων των άλλων κοινωνικών υπηρεσιών και... εξυπηρετήσεων αλλά προσποιούνται ότι δεν… «πρόκαμαν». Οι ψευτόμαγκες της Βουλής! Αυτοί που έχουν παράξει κάθε παραβατικό «φυντάνι», είτε λέγεται προμήθειες, είτε λέγεται ποδόσφαιρο, είτε στοίχημα, είτε κρατικές προμήθειες είτε…

Πως είναι δυνατόν να τους ανεχόμαστε να προσποιούνται σήμερα ότι είναι χωρίς ευθύνη , όλοι αυτοί που επί τόσα χρόνια, για να εξασφαλίσουν την πρωτοεκλογή ή την επανεκλογή τους κλείνουν μάτια, στόμα και αυτιά σαν τα μαϊμουδάκια του ανέκδοτου. Πως είναι δυνατόν να απαιτεί αναγνώριση έντιμης και πατριωτικής στάσης καθένας από τις «τρακοσσάρες» της μεταπολίτευσης, όταν έκαναν «γαργάρα» κάθε σκάνδαλο, κάθε παλιανθρωπιά , κάθε «δωράκι» στους εαυτούς τους που διέβρωσαν κάθε έννοια ηθικής και καθήκοντος; Πως είναι δυνατόν να διεκδικούν συναίνεση και μακροημέρευσή τους στις τύχες της πατρίδας μας εκείνοι που απεργάστηκαν την εκχώρηση των εθνικών μας δικαιωμάτων στους δανειστές έστω και αν καταλήξουν στους ανέκαθεν επίβουλους της Ελληνικότητάς μας!

Θα είμαστε εμείς οι πολίτες, γελοίοι, προδότες και συνυπεύθυνοι αν τις επόμενες ημέρες επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να ξεγελαστούν από τις δήθεν υπεύθυνες «παρόλες» των πολιτικών της μίζας, της διαπλοκής και της συγκάλυψης που δίνουν μάχη να «σώσουν» τάχα την χώρα υποθηκεύντάς τη στις τρόϊκες και τους διεθνείς νταβατζήδες των λαών που σκύβουν. Αυτό πασχίζουν να καταφέρουν! Να μας σκύψουν το κεφάλι τάχα για να μην πεινάσουμε. Και μας το απαιτούν αυτό οι πολιτικοί που με τις ρεμούλες τους κα;ι την αδιαφορία τους μας οδήγησαν εδώ!

Δεν είναι μοιραία εξέλιξη και το γνωρίζουν. Όμως είναι η μόνη εξέλιξη προκειμένου να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες, να μην αποκαλυφθεί ο βρώμικος ρόλος τους και να μην τους «αποδώσουμε» αυτό που από την αρχαία Σπάρτη απέδιδαν σε όσους έδιναν στους εκάστοτε Μήδους, γη και ύδωρ δήθεν για το καλό μας.

Ό, τι και να λένε οι πολιτικοί εγκληματίες που μας οδήγησαν εδώ, ότι και αν κρώζουν τα μπουκωμένα παπαγαλάκια τους (που ως ζώα, της συνομοταξίας των πτηνών) με τα μικρόφωνα και τις κάμερες, εμείς οι πολίτες πρέπει επιβάλουμε το ΟΧΙ στην σκλαβιά που επιχειρούν να μας σπρώξουν. Να σώσουμε την Πατρίδα από την κατοχή και στη συνέχεια να γίνει το ξεκαθάρισμα και η απόδοση ευθυνών. Με τρόπο δίκαιο, ακριβή και αποφασιστικό.

Η ΕΛΛΑΔΑ- Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ- ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Πηγή:hΘάνος Εύη koukfamily
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...