Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Σήμερα η 29η Ιουνίου του 2011 θα μείνει στην ιστορία ως η πιο σκοτεινή μέρα από την Ελληνική Μεταπολίτευση



Κάποια στιγμή όλοι αυτοί (και όχι μόνο Βουλευτές) θα δικαστούν. Θα μου το θυμηθείτε. Δεν θα περάσει έτσι. Εκατοντάδες τραυματίες στους δρόμους. Αυτό το έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού θα τιμωρηθεί. Θα τιμωρηθεί αυστηρά. 

Τα άδεια σακάκια που έχουμε μέσα στη Βουλή μάλλον δεν διαβάζουν Ελληνική ιστορία. Αν το έκαναν θα γνώριζαν ποια θα είναι η τύχη τους. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα περάσουν από "κανονικό" δικαστήριο. Σε περιόδους χάους λειτουργούν μόνο τα .. λαοδικεία.

Τώρα θέλω να δω πόσα @ρχίδι@ έχουν να εφαρμόσουν το μεσοπρόθεσμο στην Ελληνική κοινωνία. Να δω αν μπορούν να γυρίσουν στις εκλογικές τους περιφέρειες έστω και για καφέ. Να δω αν τα πολιτικά τους γραφεία θα είναι τόσο αστραφτερά όσο ήταν. Να δω αν θα μπορούν να βγαίνουν στα τηλεοπτικά κανάλια να μας λένε τις μ@λακίες τους. Να δω αν θα μπορούν να ζήσουν σε αυτή τη χώρα. Θα μείνουν για πάντα μέσα στο κτίριο της Βουλής? Ισόβια?

Πολλά χαζοχαμόγελα μέσα στη Βουλή τη στιγμή που έπνιγαν και ξυλοκοπούσαν πολίτες όλων των ηλικιών στο σύνταγμα. Μέσα στον γυάλινο κόσμο που ζουν πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν για πολύ τη χλιδή τους.

Δεν γνωρίζουν όμως ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...