Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Στόλο από ελικόπτερα χρειάζεται τώρα το ΠΑΣΟΚ



Όσοι ψηφίσουν Μεσοπρόθεσμο και Εφαρμοστικό περνάνε στις μαύρες σελίδες της ιστορίας


Μια ολόκληρη αερολέσχη ρεζερβέ πρέπει  να κρατάει το ΠΑΣΟΚ μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου σχεδίου και του Εφαρμοστικού νόμου από την κοινοβουλευτική του ομάδα.  Γιατί όταν θα αρχίσει το ξεπούλημα της χώρας –περί αυτού ακριβώς πρόκειται-  όλοι θα ψάχνουν να θυμηθούν τα ονόματα όσων το υπέγραψαν.
Γνωρίζουν άραγε οι άβουλοι και μοιραίοι εκπρόσωποι  τι ψηφίζουν; 
Διάβασαν τα κείμενα; Γιατί  ακούσαμε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ισχυρίστηκαν χθες στη βουλή ότι ακόμα κι αν δε μας επέβαλαν τα όσα ζητάει το μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός,  θα  έπρεπε να τα είχαμε σκεφτεί μόνοι μας!  Ακούσαμε αφελείς εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος να μιλούν περί μέτρων που θα φέρουν ανάπτυξη! Ποια μέτρα θα φέρουν ανάπτυξη; Αυτά που λένε ότι οι ΔΕΚΟ θα περάσουν σε ξένους και ιδιώτες, οι οποίοι θα παίρνουν τα κέρδη,  και τα έξοδα θα συνεχίσει να τα πληρώνει το ελληνικό κράτος; Αυτά που ζητούν να οριστούν  επιτροπές με ανθρώπους  της τρόικας που  θα υποδεικνύουν τι να πουληθεί,  χωρίς ο ελληνικός λαός να μπορεί να φέρει καμία αντίρρηση; Αυτά που λένε ότι όλα τα έσοδα από το ξεπούλημα της χώρας θα πάνε αποκλειστικά και μόνο στους δανειστές;
Κατώτεροι των περιστάσεων οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ακόμα υποδεέστεροι όσοι για να γλιτώσουν το «ξύλο»  υποκρίθηκαν για λίγο ότι διαφωνούν για να συμφωνήσουν την κατάλληλη στιγμή.  Τουλάχιστον ας  γνωρίζουν  ότι στο άμεσο μέλλον, όταν θα αρχίσει να φαίνεται τι είναι όλα αυτά που ψήφισαν,  θα χρειαστεί –πολύ πιθανόν- να λογοδοτήσουν, εάν όχι και να δικαστούν κάποιοι από αυτούς.
Παραδίδουν τη χώρα στους δανειστές  και περνούν (με μαύρα γράμματα) στην ιστορία.  Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει. Η εντολή από τον λαό ήταν σαφής. Τον αγνόησαν και προτιμούν αντί του ελληνικού λαού, να υπηρετήσουν την τρόικα.
Θα απολογηθούν γι’ αυτό,  καθώς ξεκάθαρα παραβιάζεται η λαϊκή εντολή αλλά και το Σύνταγμα της χώρας.
Οι άδικοι φόροι που πίνουν το αίμα των μισθωτών και των συνταξιούχων  μπορεί κάποτε να ξεχαστούν. Το ξεπούλημα της χώρας όμως όχι. Θα είναι μία κατάμαυρη σελίδα της ελληνικής ιστορίας και οι ερινύες θα κυνηγούν αυτούς που το επέτρεψαν για πολλά χρόνια.
Αριστερόχειρ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...