Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Σε λίγα λεπτά θα δούμε μπροστά μας το "πραξικόπημα" Τσολάκογλου-ΓΑΠ


Κατακαλόκαιρο. Μεσημέρι. Με την διαδικασία του super κατεπείγοντως. Σε ένα μόνο άρθρο. Παρά την αντίθεση του 90% του Ελληνικού λαού. Με τόνους δακρυγόνων. Με 270+ τραυματίες.

Τα μέσα ενημέρωσης (τηλεόραση) δεν έδειξαν σχεδόν τίποτα. Έβλεπα το πρωϊ. Τι είχε? Master Chef. Η ΕΡΤ .. απεργία (κατέβασαν και τη σελίδα του καναλιού της Βουλής για να μην υπάρχει ροή). ΑΝΤ1, MEGA έπαιζαν επαναλήψεις. Τι Σκάι έδειχνε CNN και BBC (το μόνο κανάλι που ασχολούνταν με το θέμα έστω και χαλαρά). Αυτά μέχρι τις 12.00 που ήρθα γραφείο.

Μην ξεχνάμε ότι το μεσοπρόθεσμό είναι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2. Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ μεσοπρόθεσμο. Είναι πολύ μα πάρα πολύ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ. 

Όπως ερχόμουν στο γραφείο (πάντα παρκάρω μακριά) περπάτησα περίπου 1.000 μέτρα. Κόσμος στα καφέ μη γνωρίζοντας ΚΑΝ τι γίνεται αυτή τη στιγμή στη Βουλή. Οι περισσότεροι θα δουν (αν δουν) στο δελτίο των 20.00 τι ακριβώς πέρασε σήμερα. Εντύπωση μου προκάλεσε η εικόνα τζιπ της Στρατονομίας! Τι δουλειά έχουν στο κέντρο της πόλης? Μπορεί να ήταν σύμπτωση. Πιθανώς και όχι.

Αν τα παραπάνω δεν είναι πραξικόπημα τότε τι είναι? Σήμερα όμως αυτοί μπορεί να αγνοούν τους πολίτες. Σήμερα όμως συμπληρώνεται η λίστα για το Γουδή. Κάποιοι κρατούν στυλό και χαρτί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...