Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται : Άλλοι δύο νεκροί σήμερα από συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών



Το ότι η χώρα έχει γίνει «παιδική χαρά» όλων των εγκληματιών μεταναστών που προέρχονται κυρίως; από τα Βαλκάνια τη βόρεια Αφρική και τις υπερκαυκάσιες «δημοκρατίες» είναι γνωστό.

Όπως γνωστή είναι και η κυβερνητική βούληση –προερχόμενη από ανώτατο επίπεδο- να συνεχίζει να ενθαρρύνει και να «υποθάλπει» ουσιαστικά τη συγκεκριμένη κατάσταση για
αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό της οικονομικής ανασφάλειας ενδημεί όπως έχει γραφεί και πάμπολλες άλλες φορές από το defencenet.gr η εγκληματική μετανάστευση αυτών δηλαδή που έρχονται για μόνιμο ή περιοδικό πλιάτσικο στη χώρα αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο έχοντας εκ των πραγμάτων τις αρχές του κράτους αρωγούς στο «έργο» τους.

Ένα ακριβώς τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε και χθες στην ανοχύρωτη πόλη της Αθήνας. Δύο Αλβανοί γάζωσαν με σφαίρες δύο άλλους συμπατριώτες τους σε ταβέρνα στην Καλλιθέα. Το φονικό έγινε στις 14:00 και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι τέσσερις άνδρες συνέτρωγαν όταν οι δύο από αυτούς σηκώθηκαν και άρχισαν να πυροβολούν τους άλλους δύο, με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί από τις σφαίρες των δραστών.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει το «καθιερωμένο» ανθρωποκυνηγητό και είναι πολύ πιθανό να συλλάβει τους δράστες καθώς τον τελευταίο καιρό έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες, το πρόβλημα όμως παραμένει στο δικαστικό σύστημα και τους νόμους για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Άσχετα εάν τελικά οι δύο δράστες οδηγηθούν στον εισαγγελέα ή όχι, -θα βρεθούν σχεδόν αμέσως άλλοι δύο να πάρουν τη θέση τους- αυτό που έχει σημασία είναι η κατάντια της μεταναστευτικής πραγματικότητας.

Φτάσαμε στο παράλογο σημείο κανείς πια να μην ξέρει εάν αυτός που τρωει δίπλα του οπλοφορεί ή όχι και αν ξαφνικά αρχίσει να πυροβολεί εναντίον όλων. Ακόμη όμως χειρότερο είναι η παθητικότητα και η «στωικότητỨμε την οποία αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία τα φαινόμενα αυτά. Ανήμπορη να αντιδράσει βλέπει τη σφαγή γύρω της –σχεδόν ένας νεκρός την ημέρα- και νομίζει ή ορθότερα την έχουν πείσει πως αυτό θεωρείται –πια- φυσιολογικό!

Αυτή η παθητικότητα και νοσηρότητα είναι το πιο επικίνδυνο φαινόμενο από όλα. Και αυτοί που δημιούργησαν και εξακολουθούν να τροφοδοτούν την κατάσταση αυτή -εν πλήρη συνειδήσει- με την απουσία κάθε βούλησης για περιορισμό του φαινόμένου της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης έχουν αναγνώσει "σωστά" και αδρανοποιήσει πλήρως το όποιο αίσθημα αντίδρασης του Έλληνα πολίτη.

Το ερώτημα όμως παραμένει: Γιατί και σε ποιες εντολές υπακούουν αυτοί που μας κατάντησαν έτσι;

πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...