Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Πως μπορείς να πιέσεις την κυβέρνηση εύκολα και ξεκούραστα



Πολλά ακούμε και βλέπουμε στις μέρες μας:   Αγανακτισμένους, πλατείες κλπ κλπ
Και λοιπόν; Ποιο το νόημα;
Θέλεις να πιέσεις την κυβέρνηση; Χτύπα την εκεί που πονάει! Και από την άνεση του καναπέ του σπιτιού σου.
Που;  Στα οικονομικά.
Πως;  Χτύπα τις τράπεζες.

Μόνο ένας καθυστερημένος σήμερα δεν καταλαβαίνει ότι όλες οι ενέργειες της κυβέρνησης έχουν ως σκοπό τη διάσωση των τραπεζών, την ίδια στιγμή που τον λαό τον έχουν χεσμένο, αν θα πεινάσει, αν θα αρρωστήσει, αν θα ψοφήσει.
Χτύπα λοιπόν τις τράπεζες και θα δεις πως θα τσούξει ο κώλος της κυβέρνησης.
Πως;
  • Μην χρησιμοποιείς πιστωτικές κάρτες για τις συναλλαγές σου, χρησιμοποίησε μετρητά.  Στέρησε έτσι από την τράπεζα ένα καλό έσοδο. Δεν σου φτάνουν τα μετρητά; Ψώνισε τα απολύτως αναγκαία. Για ένα μήνα μόνο. Τον Ιούλιο.
  • Σήκωσε τα λεφτά σου από την τράπεζα. Για ένα μήνα μόνο. Τον Ιούλιο. Έτσι και αλλιώς, σιγά τους τόκους που θα χάσεις. Και τον άλλο μήνα, εκεί θα είναι πάλι η κωλοτράπεζα να πας να τα καταθέσεις. Τι έχεις να χάσεις;
  • Μην πληρώσεις μέσα μια δόση από δάνειο ή πιστωτική κάρτα. Με μια φορά, ούτε μπαταξής γίνεσαι, ούτε στον Τειρεσία μπαίνεις, ούτε τίποτα. Αλλά στην τράπεζα θα δημιουργήσεις μεγάλο πρόβλημα. Για ένα μήνα μόνο. Τον Ιούλιο.
Αν τα παραπάνω γίνουν μαζικά, να είσαι σίγουρος ότι η κυβέρνηση ξαφνικά, θα αναγκαστεί να σε λάβει σοβαρά υπόψη, αφού όπως λέει και το άσμα «για τα λεφτά τα κάνεις όλα». Εκεί να δεις ξαφνικά, πόσο «δημοκράτες» θα γίνουν και πως θα τρέχουν να «μιλήσουν με το λαό».
daneiakartes.zedo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...