Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Πράσινοι βουλευτές σε απόγνωση.


Κακλαμάνης:"Μια κυβέρνηση πρέπει να έχει παντελόνια για να μην πω όρχεις"

Συνεχίζεται το ΚΤΕ Οικονομίας στο ΠαΣοΚ και έχουν ανέβει οι τόνοι και όλοι κατηγορούν την Κυβέρνηση και το μνημόνιο. Εχουμε μια απορία πως μετά από τόσα που ακούστηκαν μπορούν να πάνε στη Βουλή και να το ψηφίσουν;;
Απολαύστε τοποθετήσεις πριν από λίγο βουλευτών στο ΚΤΕ

Απόστολος Κακλαμάνης : "'Οσοι ξεγέλασαν το λαο πήγαν στο Γουδί. Αν ξεπουλήσετε βιομηχανίες και κτήματα και δημόσια περιουσία στη Θράκη να το σκεφτείτε. Μια κυβέρνηση πρέπει να έχει παντελόνια για να μην πω όρχεις".

 Τόνια Αντωνίου : " Ο Παπακωνσατντίνου ήταν ειλικρινής στην ομιλία του και εξήγησε γιατί το Μνημόνιο 2 θα αποτύχει, όπως το Μνημόνιο 1. Το πρόβλημά μας είναι η χρεοκοπία ενώ θα έπρεπε να είναι το όπλο μας".

Δ.Κρεμαστινός:"Οι άνθρωποι που γεμίζουν τις πλατείες πρέπει να γυρίσουν στα σπίτια τους όχι ταπεινωμένοι αλλά.........
ικανοποιημένοι από την ελπίδα που θα τους προσφέρει η κυβέρνηση. Αυτό θα είναι ή ανασχηματισμός με πρόσωπα εμπιστοσύνης, ή δημοψήφισμα με καθαρό και όχι με ομιχλώδες ερώτημα ή εκλογές που όλοι δικαίως απεύχονται", είπε ο .

Εκτωρας Νασιώκας. "Υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αναληφθούν και πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις. Δεν χρειάζονται εκλογές αλλά μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και σωτηρίας."

 Δημήτρης Καρύδης, : "Οι μισοί ψηφοφόροι μας είναι σε κατάθλιψη και οι άλλοι μισοί στις πλατείες. Δεν μπορούμε να τους πείσουμε. Φανταστείτε να υπάρχει μισό εκατομμύριο κόσμος στο Σύνταγμα και εμείς μέσα στη Βουλη να ψηφίζουμε αμέριμνοι".

Παναγιώτης Κουρουμπλής: "δεν βγαίνει το πρόγραμμα, η ομάδα που ανέλαβε να διαχειριστεί την κρίση έχει τόσο έλλειμμα, που δεν μπορεί να την εμπιστευθεί ο κόσμος."

 Μιχάλης Κατρίνης, :" ζητείται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα να αναλάβει τις ευθύνες της. ,Εσείς κ. Παπακωνσταντίνου να ζητήσετε από τους υπουργούς και την κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους και ειδικά για τους υπουργούς που έχουν αστοχήσει. "

Και ο Παπακωνσταντίνου και οι άλλοι στην Κυβέρνηση  νομίζουν ότι βρέχει. Απίστευτοι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...