Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Oι κουκουλοφοροι του Πασοκ..

Πληθαινουν οι καταγγελιες των αναγνωστων μας για συγκεκριμενους πασοκους bloggers που λειτουργουν σαν ατυπο γραφειο τυπου του πασοκ στην blogoσφαιρα..

Οπως ξέρετε,οι πασοκοι bloggers εχουν αραιώσει αλλα όσοι έχουν απομείνει συνεχίζουν να πετάνε λάσπη τον ανεμιστήρα και τις βρώμικες επιθέσεις σε οποιον θελει να στοχοποιησει η φασιστικη πρασινη κυβερνηση..Μιλαμε για τον ΟΡΙΣΜΟ των αλητων-ρουφιανων-Bloggers..

Ενας απο τους μεγαλυτερους γλυφτες του Πασοκ και παραλληλα λασπολογος απεναντι σε οποιονδηποτε δεν γλυφει το πασοκ ειναι ο ΠΑΣΟΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ(aka parapolitiki.com)

Ο Πασοκοπολιτικος...
Ενας ασημαντος 'blogger' που μεχρι τις εκλογες του 2009 το επαιζε αντικειμενικος και 'προοδευτικος΄και έσκιζε το καλσον του κατα της ΝΔ και μετα το γυρισε σε φουλ πασοκικη προπαγανδα και λασπη σε οποιονδηποτε προτασσει το πασοκικο συμφερον..
Οι ανθρωποι ή ειναι εργαζομενοι σε πολιτικα γραφεια υπουργών ή ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΆΜΜΕΝΟΙ αφισοκολλητες.
Πολλοι bloggers σε αναρτήσεις τους ισχυριζονται οτι οσοι κρυβονται πισω απο αυτο το 'Blog' ειναι εργαζομενοι σε πολιτικο γραφειο γνωστου πασοκου βΟλευτη..Ελπιζουμε να μην ισχυει γιατι το θεμα παιρνει σοβαρες διαστασεις εξεταζοντας και τα αισχη που γραφουν καθημερινά στο απαράδεκτο blog τους..

Οι κουκουλοφοροι 'bloggers' του Πασοκ καλο θα ηταν να μην εκνευριζουν τον κοσμο γιατι ειναι ηδη στα ορια του..Να προσεχουν με τις ειρωνιες και την χλευη στον αγανακτισμενο κοσμο γιατι αν αρχισουμε εμεις το ιντερνετικο κραξιμο,θα ψαχνουν γωνια να κρυφτουν..

Δεν ειναι δυνατον ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ολο τον κοσμο και αυτο να το παρουσιαζουν σαν 'blogging'..Αν εχουν τα κοτσια ας γραψουν επωνυμα τις αηδιες που γραφουν για να ξερει ο κοσμος σε ποιους θα κανει μηνυσεις ΑΛΛΑ την λασπολογια δεν μπορουν να την ονομαζουν 'blogging'.ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν λέμε να μην κριτικαρουν..Αλλα αλλο αυτο και αλλο η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ απεναντι στους πολιτες(διασημους οπως ο Μίκης ή ασημους οπως οι αγανακτισμενοι) που ΕΙΡΗΝΙΚΑ μαχονται για τα ΔΙΚΑΙΑ αιτηματα τους..

Την ωρα που ο γνωστοτερος Πασοκος blogger ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ (και παραδεχεται το λαθος του) που συνεβαλε να εκλεγει η χειροτερη κυβερνηση ολων των εποχων,ασημαντοι τριτοτεταρτης κατηγοριας 'bloggers' ΒΡΙΖΟΥΝ οποιον σηκωνει το αναστημα του στην κυβερνηση του ΓΑΠ..Βριζουν και χλευαζουν τον Μικη,βριζουν κ χλευαζουν τους αγανακτισμενους,βριζουν και χλευαζουν τους ανεργους,τους απεργους και γενικότερα ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ δεν στηριζει το Πασοκ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...