Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Βουλιάζει το καράβι του Καρατζαφέρη...



Είναι γεγονός ότι τα δημοσκοπικά αποτελέσματα του ΛΑΟΣ δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ευφορία και ο πάντοτε ετοιμοπόλεμος αρχηγός του, θεώρησε σκόπιμο να προβεί χθες σε βαρυσήμαντες δηλώσεις, σύμφωνα με... τις οποίες απαιτεί όρους για την παραμονή του στην κυβέρνηση!

Ο ογκόλιθος αυτός της πολιτικής, χωρίς την υποστήριξη του οποίου η χώρα θα είχε ήδη χρεοκοπήσει, προκειμένου να συνεχίσει να σώζει το έθνος, απαιτεί κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις από τα υπόλοιπα κόμματα:



Για αρχή επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ και το επιπλήττει γιατί λέει κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο αρχηγός του. Μάλλον οι σύμβουλοι του κ. Καρατζαφέρη παρέλειψαν να τον ενημερώσουν ότι στις δημοκρατίες τα κόμματα ακολουθούν κάποιες καταστατικές διαδικασίες για να εκλέξουν πρόεδρο. Μέχρι τότε, ο κ. Παπανδρέου, μας αρέσει ή όχι, είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Κατόπιν ο κ. Καρατζαφέρης διατάζει το ΠΑΣΟΚ να εκλέξει πρόεδρο έως τις 15 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια έρχεται η σειρά της Ν.Δ., η οποία, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εταίρο, θα πρέπει να αποφασίσει αν θα λειτουργεί ως αντιπολίτευση ή ως κυβέρνηση. Εδώ οι σύμβουλοι ίσως παρέλειψαν να του πουν για τη συμφωνία Παπανδρέου – Σαμαρά, αναφορικά με τη διάρκεια της κυβέρνησης και το σκοπό σύνθεσής της.

Ο τρίτος όρος του κ. Καρατζαφέρη είναι ένας ριζικός ανασχηματισμός της κυβέρνησης από όπου θα προκύψουν 10 υπουργοί και 3 αντιπρόεδροι. Για τον εαυτό του θα ήθελε τη θέση του τρίτου αντιπροέδρου, αλλά δέχεται να μας κάνει το χατίρι να μην ορκιστεί, προκειμένου να σωθεί η πατρίς.

Και βέβαια για το τέλος, διατάζει την παράταση της εκλογικής ημερομηνίας επ’ αόριστον.

Βουλιάζει το καράβι…
antinews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...