Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ! 35 δις δολάρια το κέρδος από το δουλεμπόριο! Κατάλαβες τώρα ποιούς κρύβει ο φερετζές του ρατσιστή;


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ…
ΕΩΣ ΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ.


Με την βούλα ο τζίρος, από την έκθεση – σοκ του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, που βέβαια απέχει πολύ από την πραγματικότητα αφού δεν συμπεριλαμβάνει τα κέρδη των “ανθρωπιστών” δουλεμπόρων από την εκμετάλλευση των μεταναστών, παρά μόνον τα “εισιτήρια”....



Μαύρο χρήμα άφθονο από τις ισλαμοφασιστικές συμμορίες που σφάζουν, βιάζουν, βασανίζουν μετανάστες, αλλά ψάχνουν απεγνωσμένα τον ηλίθιο ρατσιστή για να το ν κάνουν εικόνισμα. Και να κρύψουν πίσω του τους χιλιάδες δολοφονημένους, τους ζωντανούς νεκρούς στα κολαστήρια αστικών και αγροτικών περιοχών, στις φάμπρικες των εθνικών εργολάβων, το φτηνό, ανασφάλιστο, παράνομο “κρέας” που τσιμεντώνεται στο πρώτο ατύχημα.

Δείτε ποιές εφημερίδες υπερθεματίζουν τον “αντιρατσιστικό αγώνα” και θα καταλάβετε πόσο τους βολεύει ο φερετζές που απλόχερα τους δίνουν. Τον έπλεξαν μάλιστα με τα ίδια τους τα χέρια!

Μαύρο χρήμα για να λαδώνει δημοσιογράφους, δικηγόρους, πολιτικούς, ΜΚΟ, κόμματα και κομματίδια.

Γι’ αυτό παρελάσεις ναζί ρατσιστών μεταφράζονται ως “αντιρατσιστικές πορείες”
Γι’ αυτό παρελάσεις ισλαμοφασιστών δουλεμπόρων μεταφράζονται σε “εργατικές κινητοποιήσεις”.

Γι’ αυτό τα πνιγμένα παιδιά της Λευκάδας από Πακιστανούς δουλέμπορους, δεν είναι “ρατσισμός”.

Το μαύρο σας χρήμα βγαίνει από το αίμα και την γενοκτονία. Και σε αυτό, κάθε Έλληνας πρέπει να σταθεί απέναντι με σοφία και αποφασιστικότητα. Με αλληλεγγύη στα προσφυγόπουλα και τις μανάδες γιατί την προσφυγιά την έχουμε ζήσει στο πετσί μας…
…και ρομφέα για τον δουλέμπορο, τον ισλαμοφασίστα που κυκλοφορεί με άσυλο από τον διεφθαρμένο “λειτουργό”, τον επίορκο δικηγόρο, τον σάπιο πολιτικό, τον ντόπιο δοσίλογο που επιτρέπει στα χώματα της λευτεριάς να γίνονται “Μαρακές”. Γιατί στα Μαρακές των εθνών, Αφρικανοί και Έλληνες ήταν με αλυσίδες και οικογένειες σφαγμένες από τους Οθωμανούς.

Ας το καταλάβουν πρώτα απ’ όλα αυτοί που άθελα τους γίνονται πρωταγωνιστές σε αυτό το εμπόριο φρίκης.
 
 
 http://hellenicpatriot.blogspot.gr/2013/12/35.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...