Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Οι "διανοούμενες πόρνες", η Νέα Τάξη Πραγμάτων και το μεταναστευτικό...


 
Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα με όλες αυτές τις συζητήσεις γιατί η ελληνική οικονομία έχει περιέλθει στην ουσία στα χέρια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η οποία μας λέει ότι "από τη στιγμή που δεν μπορείτε να βάλετε μόνοι σας τάξη στα οικονομικά σας και εμείς αγοράζουμε το χρέος σας για να μην χρεοκοπήσετε, θα πρέπει να ελέγχουμε και που δαπανάτε τα λεφτά που σας δίνουμε".


Όμως οι υπερεθνικοί οργανισμοί που ελέγχουν και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προωθούν την Παγκοσμιοποίηση με γοργούς ρυθμούς. Δεν θα περιοριστούν μόνο στο να ελέγχουν την οικονομία μας. Αυτό πιστεύουμε είναι για την Νέα Τάξη Πραγμάτων "προπέτασμα καπνού". Αυτό που θέλουν να πετύχουν είναι να περάσει το νομοσχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες και λαθρομετανάστες. Αν καταφέρουν να περάσει το νομοσχέδιο αυτό θα έχουν καταφέρει την διάλυση του ελληνισμού, όπως ποτέ άλλοτε δεν έχει ξανασυμβεί.

Έχουν λοιπόν στρατολογήσει ό,τι καλύτερο διαθέτει το "οπλοστάσιό" τους. Και αυτό δεν είναι άλλο από τις "διανοούμενες πόρνες" (διαβάστε παρακάτω τι είπε ο Τζον Σουϊντον πρώην αρχισυντάκτης των New York Times).

Όσοι ασχολούμαστε συστηματικά με το μεταναστευτικό έχουμε παρατηρήσει ότι όσο αυξάνεται η πίεση από τα blogs και τους ελάχιστους πολιτικούς που είναι ενάντια στην απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, αυξάνεται και ο αριθμός των μεγαλοδημοσιογράφων που αποκαλούν "ακροδεξιούς και ρατσιστές" όσους τάσσονται ενάντια στις προθέσεις της κυβέρνησης.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί τους μεγαλοδημοσιογράφους, που αποτελούν την 4η εξουσία σε όλες τις χώρες, για να πετύχει τους σκοπούς της.

Είναι απαραίτητο να ξεσκεπάζουμε συνεχώς το φασισμό, την λογοκρισία και την απάτη που χρησιμοποιούν για να επηρεάσουν τον ελληνικό λαό. Χρειάζεται μεγάλος αγώνας γιατί αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε δεν είναι στην πραγματικότητα οι δημοσιογράφοι αυτοί.

Είναι η ίδια η Νέα Τάξη Πραγμάτων που "κρύβεται" πίσω από τις δήθεν "αντιρατσιστικές" και "ανθρωπιστικές" δηλώσεις όλων αυτών των ζάμπλουτων και παχυλά αμειβόμενων δικτατορίσκων, που το μόνο που κάνουν είναι να αναμασούν την προπαγάνδα των αφεντικών τους. Είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από αυτούς το κάνουν συνειδητά. Είναι δηλαδή "Δούρειοι Ίπποι" μέσα στην ελληνική κοινωνία τοποθετημένοι σε ειδικά σημεία, ώστε να την αλώσουν.

Διαβάστε τι είπε ο Τζον Σουΐντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη. Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο. Ο Σουΐντον είπε:
«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο…
Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο... Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».

Πηγή: «Η ανείπωτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.

Δείτε
εδώ ένα παράδειγμα από αυτούς που αναφέραμε παραπάνω. Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...