Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Παραμένει η Ραχήλ Μακρή στους Ανεξάρτητους Έλληνες!!!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βολταίρου η βουλευτής των ΑΝΕΛ κα Ραχήλ Μακρή παραμένει πιστή στις αρχές και τις αξίες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τις οποίες υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο και θα συνεχίσει να τις υπηρετεί.
Σχετικά....

με τις διαφωνίες και τις εντάσεις στους κόλπους της ΚΟ των ΑΝΕΛ αναμφισβήτητα υπάρχουν προβλήματα τα οποία οι αρμόδιοι καλούνται να αντιμετωπίσουν θεσμικά με τον καλύτερο και πλέον ενδεδειγμένο τρόπο τις αμέσως επόμενες ώρες.Μετά από σειρά επαφών που ήδη έχει κάνει κι έχει προγραμματίσει να κάνει παραμένει πρωτοπόρα στους κόλπους των ΑΝΕΛ και συνεχίζει το πολύ επιτυχημένο έργο της.
Εκτός από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δίνονται, καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της Ραχήλ Μακρή έπαιξε και το τεράστιο ενδιαφέρον χιλιάδων ψηφοφόρων και φίλων της μέσω facebook και twitter που επικοινώνησαν μαζί της για να  τη μεταπείσουν.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τη βουλευτή Κοζάνης σχολίασε πολύ καυστικά πως δε θα κάνω το χατίρι σε "Γραμματείς" και "Φαρισαίους" που έχουν πάρει εργολαβία την πολιτική μου απαξίωση.Με τον μόνο που έχω να μιλήσω είναι με τον Πρόεδρο του Κινήματος κο Πάνο Καμμένο και με τους χιλιάδες φίλους και ψηφοφόρους που μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και κάνουμε κοινούς αγώνες για την πατρίδα.
Σε λίγες ώρες θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα!

Σχόλιο ιστολογίου: Σε κάθε περίπτωση η κοινοβουλευτική δράση της κας Μακρή και ο τρόπος που πολιτεύεται είναι ο πλέον ενδεδειγμένος και η συνολική παρουσία της στο κοινοβούλιο είναι βαρύνουσας σημασίας.

voltairosnews.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...