Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ, Η ΣΥΝΤΑΞΗ Ή ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ, Η ΣΥΝΤΑΞΗ Ή ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ...
ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. Ποιο είναι το «ακατάσχετο» Από τις 14 Ιουνίου 2013 ισχύουν οι διατάξεις του Ν.4161/2013 σύμφωνα με τις οποίες προβλέφθηκε ότι απαιτήσεις από καταθέσεις σε πιστωτικά ιδρύματα είναιακατάσχετες μέχρι του ποσού των 1.500 ευρώ για ατομικό λογαριασμό και των 2.000 ευρώ για κοινό λογαριασμό (άρθρο 20). Το εν λόγω ακατάσχετο συνοδεύεται από τη νομοθετική πρόβλεψη ότι «με δήλωση του καταθέτη προς ένα εκ των πιστωτικών ιδρυμάτων προσδιορίζεται ο λογαριασμός για τον οποίο θα ισχύει το ακατάσχετο».


X.K.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...