Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Τρομοκρατημένος ο πολιτικός απατεώνας Φίλιππας Φίλιος από τις αποκαλύψεις μας...


"Παγωμάρα" επικρατεί από την Τρίτη 3/12 στο δημαρχείο Ιωαννίνων μετά τη νέα αποκάλυψη – σοκ για τα έργα και τις ημέρες του δημάρχου Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιου κατά τις δύο προηγούμενες θητείες του, ο οποίος τηρεί σιγή ιχθύος, όπως κάνει όταν θέλει ν’ αποφύγει τις κακοτοπιές. Ο «πολιτικός γυρολόγος» κατά το ΚΚΕ, πολιτικός απατεώνας για μας και πολλούς άλλους, μετά το ξέσκισμα της μάσκας του «αγωνιστή του Πολυτεχνείου»...

που φορούσε τόσα χρόνια, υπέστη χτες την ψυχρολουσία της ζωής του με την παράθεση αδιάσειστων στοιχείων για το πώς βύθισε στο χάος το Δήμο Ιωαννιτών, ενώ του ετοιμάζουμε και νέο στριπτίζ για την τωρινή θητεία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα δύο άρθρα μας διακινήθηκαν σε πάνω από 500.000 άτομα στο διαδίκτυο ανά την Ήπειρο και τη χώρα, για να υπάρχει ένα μπαράζ από μηνύματα στήριξής μας και οργής κατά του κ. Φίλιου, μ’ εμάς να περιμένουμε για να φιλοξενήσουμε και τις δικές του απόψεις. Δεν «πάγωσε» όμως μόνο ο κ. Φίλιος ο οποίος βρίζει και απειλεί θεούς και δαίμονες μετά των επιτελών του, αλλά και τα «παπαγαλάκια» του στα Μέσα Ενημέρωσης που κατάπιαν άλλα τη γλώσσα τους και άλλα την αργυρώνητη πένα τους, κλαυθμηρίζοντας όμως επιμόνως και διερωτώμενα για την τύχη του εκλεκτού τους κ. Φίλιου σχετικώς με την προοπτική της υποψηφιότητάς του στις προσεχείς εκλογές.
   Εν τω μεταξύ ολοένα και περισσότερο απομακρύνεται η πιθανότητα να βρει υποστηρικτές ο κ. Φίλιος στον πολιτικό χώρο, αφού ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ και Ν.Δ., μαζί και κορυφαία στελέχη της παράταξης που προσωρινά ηγείται, τον αποκηρύττουν ανοιχτά. Δεν διανοούνται πλέον να συμπράξουν μ’ έναν που εξαπάτησε ολόκληρη την Αριστερά ότι «έλαβε μέρος στην εξέγεση του Πολυτεχνείου», που χρησιμοποίησε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για να τους φτύνει στη συνέχεια και που τέλος όταν αποκαλύπτεται με ντοκουμέντα ποιος πραγματικά είναι και τι έπραξε.
   Παρά ταύτα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να συγκροτήσει παράταξη για να μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο πάση θυσία, για να μπορέσει να έχει ένα «όπλο» να παλέψει όταν θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης του 1,3 εκ. ευρώ, με κίνδυνο να πάθει το στραπάτσο της ζωής του.
ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ


StoTapsi.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...