Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014-2015; – ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΔΙΚΟΙ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


*ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
*ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
*ΟΙ ΗΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014-2015 ΘΑ...
ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΣΕ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-ΑΦΡΙΚΗ-ΑΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.ΠΡΟΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΔΟΛΛΑΡΙΑΚΟΣ ΗΓΕΜΟΝΙΣΜΟΣ.
*Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ….ΑΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΠΑΓΙΔΑ…ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ.
*ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝΕ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΤΕ ΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ…ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ..
*Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ASEAN ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ….ΑΡΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ….
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΤΑΣ 2014-2015 ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ.
ΉΣΑΝ ΟΙ ΛΑΡΥ ΕΝΤΕΛΣΟΝ-Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΧΣ ΤΣΑΡΛΣ ΝΕΒΕΡ, Ο ΤΖΕΙΜΣ ΝΤΕΙΝΣ, Ο ΜΑΡΤΙΝ ΑΜΣΤΡΟΝΓΚ, Ο ΝΟΥΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ, Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΤΖΙΜ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ, Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΖΙΜ ΡΟΤΖΕΡΣ, Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΠΩΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ, ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚ ΦΑΜΠΕΡ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΟΥ….
Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ-ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΚΑ.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ 2014-2015.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ 6 ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 74 ΑΤΟΜΑ.
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ….
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...