Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ – ΜΑΙΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...


Εδώ και ημέρες, μας βασανίζει το εξής ερώτημα: Γιατί ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται ελάχιστα, από 0,5% έως και 3% της Νέας Δημοκρατίας, στα πρωτοσέλιδα και στην αρθρογραφία κυριαρχούν τα....
ερωτήματα για την επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών;

Λογικά, εφόσον κάπου εκεί καταλήξει η διαφορά, κανένα πρόβλημα δε θα έχει η κυβέρνηση να συνεχίσει να κυβερνά. Και μάλιστα, καθώς περί το καλοκαίρι θα υπάρξει και η ρύθμιση για το χρέος, θα έχει γίνει και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, θα έχουμε και μία σούπερ τουριστική χρονιά, το πιθανότερο είναι, ο ΣΥΡΙΖΑ να πέσει από το “ταβάνι” που θα πιάσει στις ευρωεκλογές και η εξέλιξη να είναι χωρίς …αναταράξεις,  σύμφωνα με τους προγραμματισμούς που έχουν γίνει στην Αθήνα αλλά και τις Βρυξέλλες.

Το “μυστικό” που καλά κρατούν και δεν ανακοινώνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, δεν είναι όπως …το φαντασιώνονται πολλοί ΣΥΡΙΖαίοι και πάμπολλοι Χρυσαυγίτες.

Όπου οι μεν  πρώτοι, οι ΣΥΡΙΖ-αίοι, βλέπουν πίσω από τα αποτελέσματα  των δημοσκοπήσεων  συμφέροντα που “κάνουν τονωτικές ενέσεις στην κυβέρνηση του Μνημονίου, της Μέρκελ και του Σόιμπλε”  οι δε δεύτεροι, οι Χρυσαυγίτες, βλέπουν …Εβραίους, σιωνιστές, λέσχες και λοιπούς… εχθρούς της πατρίδος  που κάνουν το παν για να σώσουν τους…”προδότες” που μας κυβερνούν.

Υπάρχει όμως ένα μυστικό: Ναι μεν τα αποτελέσματα όπως ανακοινώνονται δεν είναι ‘πειραγμένα”, αλλά αφορούν και βασίζονται στις απαντήσεις που δίνουν το 70% περίπου του δείγματος. Το υπόλοιπο 30%, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Προσέξτε: Δεν δηλώνουν “δεν ξέρω, δεν απαντώ, είμαι αναποφάσιστος”, ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτή η πρωτοφανής στα ιστορικά χρονικά συμπεριφορά σημαντικού μέρους των δειγμάτων που χρησιμοποιούν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, τις κάνει να είναι έντονα επιφυλακτικές για το τι θα βγάλει η κάλπη. Από αυτό το 30%, το μεγάλο μέρος θα απέχει; Θα ψηφίσει μικρά κόμματα; Θα το ρίξει ΣΥΡΙΖΑ; Θα πάει για εκδίκηση του “συστήματος στη Χρυσή Αυγή; Ή μήπως είναι μέρος μιας σιωπηλής πλειοψηφίας που τελικά θα ψηφίσει τα κυβερνητικά κόμματα και κυρίως τη ΝΔ και δε θέλει καν να το εκφράσει, καθώς είναι δυσαρεστημένο μεν, αλλά θα ψηφίσει το λιγότερο κακό;



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι δημοσκοπήσεις σε αυτές τις εκλογές, θα πέσουν μέσα μόνο από τύχη. Η κάλπη είναι αυτή που θα πει την αλήθεια.


http://www.bankwars.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...