Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Μελετημένα ήταν όλα.....από την διαπλοκή. Η ΧΑ και ο ρόλος της....


Σε αυτό το απολύτως ανθελληνικό, αντικοινωνικό και απάνθρωπο παιχνίδι εις βάρος του ελληνικού λαού τούς εξυπηρετεί η Χρυσή Αυγή...Το κόμμα του Μιχαλολιάκου, το οποίο το "φούσκωσαν", προκειμένου να το βγάλουν από την αφάνεια και το κοινωνικό περιθώριο και μέσα σε μία ημέρα να το βάλουν στη Βουλή. Ήταν απαραίτητο να συμβεί αυτό, γιατί η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή, η οποία θα τους έδινε τη δυνατότητα να κάνουν τον απαραίτητο "αντιπερισπασμό". Σε διαφορετική περίπτωση ο λαός θα "κοιτούσε" μονίμως τους δωσίλογους που τον πρόδωσαν ...Τον Γιωργάκη, που τους έβαλε στα Μνημόνια των τοκογλύφων ...Τον Βενιζέλο, που τους λεηλάτησε τα ασφαλιστικά ταμεία ...Τον Σαμαρά, που τους "έκλεψε" την ψήφο, προκειμένου να τους υποτάξει στην Μέρκελ.
Τώρα δεν τους κοιτάει όλους αυτούς, γιατί βλέπει σε φωτογραφίες τον μπρατσαρά τον Κασιδιάρη να πυροβολεί πινακίδες στο βουνό. Τους έδωσε τον χρόνο να "κατασκευάσουν" το "δημοκρατικό τόξο" και να κρυφτούν πίσω από αυτό.

Όλα αυτά έγιναν χάρη στον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη ...Έγιναν με τη βοήθεια της "παράνομης" Χρυσής Αυγής και των "κούφιων" απειλών της εναντίον τής Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης. Με τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής θα θέσουν την Ελλάδα υπό την ομηρία τους και τον ωμό εκβιασμό τους. Χάρη σε αυτήν θα εκβιάζουν την Ελλάδα, μέχρι να τη λεηλατήσουν πλήρως. Θα το κάνουν εύκολα, εφόσον χάρη στα "μαχαίρια" και τους χαιρετισμούς του Μιχαλολιάκου μπορούν να την εμφανίσουν σαν "κρυπτοφασιστική".

Αυτά δεν "μυρίζουν" απλά Μυστικές Υπηρεσίες, αλλά "βρομάνε" στην κυριολεξία. Γι' αυτό το πρώτο "σόου" με τη ΓΑΔΑ στο μέλλον θα το ακολουθήσουν κι άλλα...... Μέχρι να πειστεί και ο πιο καχύποπτος Έλληνας ότι κάποιοι φανατικοί απεργάζονται σχέδια ανατροπής του πολιτεύματος και άρα να το πάρει απόφαση ότι τον συμφέρει η "προστασία" της Νέας Τάξης ...Θα ανατρέψει το Πολίτευμα ο Κασιδιάρης με το αεροβόλο και το πίλερ της απολέπισης ...Μπορεί και γι' αυτόν τον λόγο να μην τον προφυλάκισαν ...Για να μην του χαλάσουν την "ανατρεπτική" εικόνα ..."Γυαλισμένος" θα έμπαινε και "θαμπός" και "τριχωτός" θα έβγαινε ο μπρατσαράς του πατριωτισμού. Ο Μιχαλολιάκος δεν είχε πρόβλημα με την προφυλάκιση. Ακόμα και να μεγαλώσει το στήθος του, δεν θα φαίνεται με ένα φαρδύ πουκάμισο.

Μελετημένα ήταν όλα.
Γνώριζαν από την αρχή τι έπρεπε να κάνουν. Γνώριζαν το πόσο "φάντασμα" είναι αυτό το μόρφωμα. Γνώριζε το σύστημα ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καθόλου δυνάμεις. Γνώριζε το σύστημα ότι τα νούμερα των δημοσκοπήσεων ήταν "πειραγμένα", εφόσον το ίδιο το σύστημα τής τα "χάριζε". Πριν λοιπόν "ξεφουσκώσει" το - ελέω Προτεσταντών και πληρωμένων δημοσκόπων - "παραμύθι" της "πανίσχυρης" Χρυσής Αυγής, έπρεπε να λάβουν τα μέτρα τους. Γι' αυτόν τον λόγο - όσο ακόμα το επέτρεπαν τα φαινόμενα - ήθελαν να την "αποσύρουν" και να την βάλουν στον χώρο του ασαφούς "μύθου". Από εκεί και πέρα θα εισπράξουν και κέρδος και από το "ξήλωμά" της ...Αυτοί, οι οποίοι την "γέννησαν", επιζητούν και τα κέρδη της "ταφής" της ...Τους δικούς τους ανθρώπους θα κάνουν "ήρωες".
Αυτό είναι το όλο κόλπο. Ο φανατισμός της Χρυσής Αυγής εκδηλώνεται μόνον όταν βολεύει την Νέα Τάξη. Τα "μπράτσα" των πραιτοριανών της Χρυσής Αυγής είναι μόνον για να γίνονται αφίσες και να διακοσμούνται με αυτές τα gay-bar. 


Για όσο διάστημα δίνει στους πονηρούς τη δυνατότητα να την παρουσιάζουν σαν το "φάντασμα" του φασισμού, που απειλεί την Ελλάδα, θα είναι χρήσιμη για το σύστημα και κερδοφόρα για το κύκλωμα Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη και Σία. Για όσο διάστημα θα τους δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζουν στη διεθνή κοινότητα τους Έλληνες σαν κρυπτοναζιστές, που με την ακραία ιδεολογία τους απειλούν την ασφάλεια της Δύσης, το χρήμα θα ρέει....
Σε λίγο καιρό θα πουν ότι η "παράνομη" Χρυσή Αυγή έχει πάνω από 50% του εκλογικού σώματος και κανένας δεν θα μπορεί να τους διαψεύσει, γιατί δεν θα υπάρχουν τα αντικειμενικά εκείνα στοιχεία, τα οποία απαιτούνται για μια τέτοια διάψευση ...Ό,τι "πιάσει" ...Ό,τι θα "μετράνε" για τους Ευρωπαίους, θα δίνουν ένα "κλικ" πάνω στους Έλληνες ...που είναι πιο πολύ "φασίστες". Πάντα οι Έλληνες θα είναι οι πιο "φασίστες" της Ευρώπης ...Αυτοί, οι οποίοι "ανησυχούν" τους "ενάρετους" Ευρωπαίους ...Αυτοί, οι οποίοι "τρομάζουν" μέχρι και την οικογένεια Λεπέν. Κάποιοι θα το αναπαράγουν και πολλοί περισσότεροι θα το πιστεύουν.

Θα αντιδρά ο κόσμος για την αθλιότητα των Μνημονίων και αυτοί θα το εμφανίζουν σαν βίαιη απόπειρα της επιβολής της ναζιστικής θεωρίας. Αντί οι Έλληνες να ασχολούνται με τους προδότες που ξεπούλησαν την πατρίδα, θα ασχολούνται με το αν πρέπει ή δεν πρέπει να είναι παράνομη η Χρυσή Αυγή ...Θα ασχολούνται με το αν ο Κασιδιάρης έπρεπε ή δεν έπρεπε να πυροβολεί τις πινακίδες....
http://eamb-ydrohoos.

chaos-crisis.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...